Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különb vagyok a férfiaknál mert nagyok az elvárásaim és inkább leélem az életemet egyedül mint, hogy megalkudjak?
Szerintem csak egy igénytelen embernek nincsenek elvárásai. Az nem baj, hogy vannak.
Amennyibben ha olyat vársz el, amit magad is nyújtani tudsz, nincs ezzel baj.
A boldogsághoz valóban nem létszükség egy párkapcsolat. Jelenleg szingli vagyok, mégis eddigi életem legjobb korszakát élem. Viszont egy jó kapcsolat nagy boldogságot hoz magával, amit mástól nem kaphatsz meg.
Különb viszont ettől nem leszel.
22/L
Rendben van, de ilyen alapon:
- Ne viselj órát, ha az minimum nem egy Rolex!
- Ne ülj kocsiba, ha az minimum nem egy Ferrari!
- Ne vegyél fel ruhát, ha az minimum nem Hugo Boss!
- Ne egyél semmit, ha az nem homár, szarvashús, vagy kaviár!
15-re.
Csak reagáltam a te naív, gyerekes, beszűkült, baromságodra!
De hidd el, a világnak lesz jobb, ha neked nem lesz nőd!
17. Hát nagyon fontos hogy okos legyen, szeretem ha egy nő anyáskodó, tud adni, szeret adni, csendes legyen.
Külsőre mindenképp vékony, kis felesleg narancs bőr undorító.. Legyen dús haja és baba arca, nagy feszes ciciket szeretem, fontos hogy eredeti legyen
És TE, mit adsz cserébe?
- Test?
- Farok?
- Anyagiak?
- Társadalmi pozíciód?
- Ház?
- Kocsi?
- Hobbi?
- Meló?
- Egészséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!