Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Különb vagyok a férfiaknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különb vagyok a férfiaknál mert nagyok az elvárásaim és inkább leélem az életemet egyedül mint, hogy megalkudjak?

Figyelt kérdés
2019. dec. 4. 13:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
25%
Jól csinálod, így tovább. :)
2019. dec. 4. 14:40
 12/26 anonim ***** válasza:
35%
Bár ez lenne mindenki hozzállása a párkapcsolatokhoz.
2019. dec. 4. 14:52
 13/26 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem csak egy igénytelen embernek nincsenek elvárásai. Az nem baj, hogy vannak.

Amennyibben ha olyat vársz el, amit magad is nyújtani tudsz, nincs ezzel baj.

A boldogsághoz valóban nem létszükség egy párkapcsolat. Jelenleg szingli vagyok, mégis eddigi életem legjobb korszakát élem. Viszont egy jó kapcsolat nagy boldogságot hoz magával, amit mástól nem kaphatsz meg.

Különb viszont ettől nem leszel.

22/L

2019. dec. 4. 15:16
 14/26 anonim ***** válasza:
33%

Rendben van, de ilyen alapon:

- Ne viselj órát, ha az minimum nem egy Rolex!

- Ne ülj kocsiba, ha az minimum nem egy Ferrari!

- Ne vegyél fel ruhát, ha az minimum nem Hugo Boss!

- Ne egyél semmit, ha az nem homár, szarvashús, vagy kaviár!

2019. dec. 4. 15:56
 15/26 A kérdező kommentje:
14. Ne haragudj, de ha egy érzelmi kapcsolatot egy órához, egy kajához, egy autóhoz, egy ruhához hasonlítod, akkor az érzelmi intelligenciád egy nulla és így megértem ha nem lesz normális kapcsolatod
2019. dec. 4. 16:12
 16/26 anonim ***** válasza:
19%

15-re.

Csak reagáltam a te naív, gyerekes, beszűkült, baromságodra!

De hidd el, a világnak lesz jobb, ha neked nem lesz nőd!

2019. dec. 4. 16:27
 17/26 anonim ***** válasza:
Mik az elvárásaid, aminél lejjebb nem adod?
2019. dec. 4. 16:49
 18/26 A kérdező kommentje:

17. Hát nagyon fontos hogy okos legyen, szeretem ha egy nő anyáskodó, tud adni, szeret adni, csendes legyen.

Külsőre mindenképp vékony, kis felesleg narancs bőr undorító.. Legyen dús haja és baba arca, nagy feszes ciciket szeretem, fontos hogy eredeti legyen

2019. dec. 4. 16:53
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés az, hogy az elvárásaiddal az a gond, hogy nagyok, vagy az, hogy kevés nőre illenek rá. Előbbinél add lejjebb, utóbbinál jól van ez így. Olyannal, aki nem szeret, és akit nem szeretsz, nincs értelme kapcsolatot létesíteni. Azonban ne is zárkózz el előle, elhatározva, hogy márpedig neked semmi és senki nem jó, egyedül élsz.
2019. dec. 4. 16:54
 20/26 anonim ***** válasza:

És TE, mit adsz cserébe?

- Test?

- Farok?

- Anyagiak?

- Társadalmi pozíciód?

- Ház?

- Kocsi?

- Hobbi?

- Meló?

- Egészséged?

2019. dec. 4. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!