Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki nem tökéletes pasit akar magának?
Figyelt kérdés
Jóképűnek mondott férfi vagyok, rendes, kedves. De nem vagyok milliomos, és nem vagyok kigyúrva. Régebben átlagos, de helyes barátnőim voltak. Most azt tapasztalom, hogy az átlagos külsejű-alkatú-agyi, és anyagi helyzetű nök is elhajtanak a csába, mert a herceget várják. Nem vagyok megsértődve, csak furcsa.2019. dec. 2. 12:11
11/15 anonim válasza:
Van.
Szentül hiszem, hogy egy kapcsolat kimenetelét nem az dönti el, hogy a másik mennyire tökéletes, hanem az, hogy a hibái mennyire elviselhetőek. Vannak dolgok, amiket soha nem fogok elfogadni, de ha azok nincsenek, akkor igazából nem rajtam fog múlni és nagy baj nem is lehet.
12/15 anonim válasza:
Ó, hát majd még mindjárt bocsánatot is kérek, hogy olyan pasival jövök össze amilyennel akarok, és nem jövök össze az első szembejövő kanos szépfiúval.
13/15 anonim válasza:
Az összes kapcsolatban élő kollégád, szomszédod, ismerősöd tökéletes? Na, meg is válaszoltad....
14/15 anonim válasza:
A pasik ugyanezt csinálják a nőkkel! Az átlagosak is elhajtják a jó csajokat is, mert biztos akad még jobb. Aztán nyávognak, hogy nincs senkijük, meg minden nő hülye. Na én meg ezt tapasztaltam.
15/15 anonim válasza:
Sok ilyen nő van. Őket látod kapcsolatban nem tökéletes férfiakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!