Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány párkeresésnél ha egy nő nem szőrteleníti a nemi szervét?
Abszolút hátrány,ez alap,sőt ez is kizáró tényező nálam.
Már a tinik is szőrtelenítenek,ne vicceljünk már.
32F
Kedves Kérdező!
Óriási különbség, hogy egy őserdőt hordasz a lábad között, vagy szépen karbantartott szőrzeted van alul.
Az őserdő nálam is kizáró ok lenne. (Most ezt jól értsd: nyilván egy randin nem látom rajtad, de ha eljutunk odáig, és meglátnám, akkor elmenne tőled a kedvem, és több randi biztos nem lenne.)
Alapvetően azt elvárnám, hogy a bikinivonalig ne legyél szőrös, ill. a szeméremajkaid is csupaszok legyenek. Ha ez nem így lenne, az erős hátrány lenne.
A szeméremdombon már nem gond, habár jobb szeretem, ha keskeny leszállópálya van, vagy full csupasz.
Nálam nagyon fontos a nyitottság.
Tehát, ha meg lehet beszélni egy lánnyal, hogy ő nem tudta, hogy nekem mi tetszik, de szívesen változtat a kedvemért, azt értékelem. Meg lehet beszélni azt is, hogy neki milyen igényei vannak e téren velem kapcsolatban, és én is szívesen igazodom ehhez.
Amúgy hány éves vagy, ill. hány évesek a barátaid? Meglepődtél a barátaid véleményén? Vagy csak a kategorikus "szóba sem állnék vele" kitétel lepett meg? És egyébként, párod kedvéért hajlandó lennél változtatni, akár full csupaszra is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!