Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek már megbolondulni! Nem mondom magam társfüggőnek, hiszen 31 éves koromig kb egyedül voltam és nem, nem mentem a nők után, zaklattam őket, hogy legyen kapcsolatom, mi tévő legyek?
Nincs életkedvem, nem akarok semmit sem csinálni már. Érzem magamon, hogy belebolondulok a magányba. Nincsenek se fiú, se lány barátaim, nincs semmim. A családom is leszar magasról, nem sokára magamra maradok.
Egészségem sem jó, csak szenvedek folyton.
Minden nőtől azt kaptam eddig, hogy csúnya vagyok, nem vagyok az esetük. Nem hiszem el, hogy ennyire ne tetszhessek senkinek. Mindenki a szar külsőre megy.
Én meg rohadjak meg egyedül.
#10 látszik, hogy 0 a szociális készséged!
Köszi helyett, az írod, hogy fogd be!?!
Tudod mit, ahogy írtad, rohadj meg egyedül!
Tök mindegy mit csinálnék. Tök normális, jó fej emberek vannak egyedül, csak mert irreleváns a nők elvárása és érdeklődési köre. És találkoztam már jó képű pasival is, aki 5 éve volt egyedül. Egyszerűen szart se tudnak mit akarnak, csak így helyes pasi kell, úgy helyes kell.
Legyen cuki. -.-.
Az irreleváns azt jelenti, hogy nem fontos, lényegtelen.
Egyébként meg sirankozol és tojsz a segítő véleményekre. Most vagy várod a többi sikertelen férfit, hogy együtt szapuljátok a nőket, vagy arra vársz, hogy valami huszonéves, lehetőleg szép csaj rád írjon.
Kaptál egy rakás értelmes választ, még csak nem is reagáltál rá. Ehelyett itt picsogsz, mint valami idióta és szidod azokat, akik válaszoltak.
"És találkoztam már jó képű pasival is, aki 5 éve volt egyedül. Egyszerűen szart se tudnak mit akarnak, csak így helyes pasi kell, úgy helyes kell."
Vágod, hogy ez a két dolog ellentmond egymásnak?
Szóval szerinted a nőknek csak az a lényeg, hogy valaki helyes legyen, de azért a helyes pasi is évig egyedül van? WTF?
Elárulom, miért vagy egyedül: mert valószínűleg pont olyan a személyiséged, mint amit most mutatsz felénk. Mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Mindenki felszínes, csak a külső érdekli, te persze kicsit sem vagy hibás semmiben. Igaz, hogy nem jársz társaságba, nincs barátod, egész nap a gép előtt ülnél, de te nyilván nem vagy hibás...
Lehet, hogy a nők nem egy antiszociális, otthonülő, szerencsétlen GYEREKET akarnak társnak, hanem egy férfit, akivel el tudnak menni szórakozni, akivel lehet beszélgetni, akivel van közös program, aki képes a helyén kezelni a kritikát...
Kocka lúzer 😂
Nagyon rossz párosítás! Kezdj el edzeni... pár év és lehet egy kis duci baratnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!