Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem volt még barátnőm, akikkel ismerkedem eddig lányok, mindegyikben csalódtam. Miért van ez?
Már kezd elegem lenni a lányokból. Ők azt mondják hogy nem lehet rendes fiút találni, mert mindenki csak szexet akar. Én kapcsolatot szeretnék mégsem találok barátnőt. Miért van ez?
Normálisan viselkedem a lányokkal, nem vagyok igénytelen, sem ronda. De mégis csak hülye lányokat találok, viszont szépek voltak, de egyik sem akar normális kapcsolatot. Nem tudom hol vannak a rendes lányok. 22 vagyok és nagyon zavar hogy szerintem nekem sosem lesz barátnőm:(
Mi lenne veled Amerikában? Ott a női népesség 50,2%-a nem akar párkapcsolatot. Itt Magyarországon is picivel több mint 1 millió nő van egyedül. Én megértem a nőket is kicsit, persze nem minden esetbe, de:
Csomó pasi csak szexre hajt. Hiába mondod, hogy komolyat akarsz, úgy is átvágna a dolog szexbe idővel.
Tárgynak érzik magukat a nők, úgy érzik csak használják őket (persze, az nem baj, ha helyes pasi dugja őket, mert az jó dolog).
Szerintem a mai nők 90%-a nem tudja, hogy mit akar.
Biztos vagy benne, hogy nem vagy ronda?
Hány lány utasított eddig vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!