Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos fiatal lány, mondjuk felsőoktatásban tanuló, hány szexuális partnert fogyaszt el?
Olvastam már néhány női könyvet, hogy 'művelődjek' és megismerjem kicsit a nők gondolkodását, de sajnos csak annyi jött le ezekből a könyvekből, hogy a nők kétségbeesetten szeretnék elérni, hogy 'szeressék' őket és szenvednek, ha ez nem jön össze. És általában passzívan állnak a dologhoz, hogy majd eregetik a feromonokat és a világ megoldja magát körülöttük és a kiszemelt szív szerelmük észreveszi őket.
Közben persze szex éjjel nappal, mert jó a buli, mert ütős a pia, mert annak a fiúnak sorba állnak a lányok, mert miért ne, stb...
Sajnos nekem nagyon fáj ezeket olvasni, mert nekem kimaradt a fiatalkori promiszkuitás....még az idősebb kori is. Bár már voltam pár tucat nővel igy 30 éves koromra, de úgy nagyjából összemérhetetlenül nagyobb erőfeszítésembe került elérni a töredékét annak, amit egy fiatal lány vagy egy jóképű fiú megkap az élettől.
Nem kevés lánytól hallottam már ilyen ~10 körüli fiú elfogyasztását 2-4 év alatt. És gondolom ez még bőven nem az extremitás.
Azt nem gondolnám hogy van lány aki "nem nagyon válogat", mert igen is válogat és velem pl nem jönne el, ellenben a jóképüekkel meg a menőkkel igen...nem lehet mindenki jóképü és menő sajnos.
21: neked kéne
Nem mindenki egy buta féreg, tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!