Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlagos fiatal lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos fiatal lány, mondjuk felsőoktatásban tanuló, hány szexuális partnert fogyaszt el?

Figyelt kérdés

Olvastam már néhány női könyvet, hogy 'művelődjek' és megismerjem kicsit a nők gondolkodását, de sajnos csak annyi jött le ezekből a könyvekből, hogy a nők kétségbeesetten szeretnék elérni, hogy 'szeressék' őket és szenvednek, ha ez nem jön össze. És általában passzívan állnak a dologhoz, hogy majd eregetik a feromonokat és a világ megoldja magát körülöttük és a kiszemelt szív szerelmük észreveszi őket.

Közben persze szex éjjel nappal, mert jó a buli, mert ütős a pia, mert annak a fiúnak sorba állnak a lányok, mert miért ne, stb...

Sajnos nekem nagyon fáj ezeket olvasni, mert nekem kimaradt a fiatalkori promiszkuitás....még az idősebb kori is. Bár már voltam pár tucat nővel igy 30 éves koromra, de úgy nagyjából összemérhetetlenül nagyobb erőfeszítésembe került elérni a töredékét annak, amit egy fiatal lány vagy egy jóképű fiú megkap az élettől.

Nem kevés lánytól hallottam már ilyen ~10 körüli fiú elfogyasztását 2-4 év alatt. És gondolom ez még bőven nem az extremitás.

Azt nem gondolnám hogy van lány aki "nem nagyon válogat", mert igen is válogat és velem pl nem jönne el, ellenben a jóképüekkel meg a menőkkel igen...nem lehet mindenki jóképü és menő sajnos.

2019. nov. 27. 18:22
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

én 4,5 évig jártam a 3,5 éves képzést

egy barátnőm volt egy évig, távkapcsolatban (heti 1 találkozó, sztem vállalható arány), akkor voltam 21 éves

szakitás után pár héttel meg egy társkeresőről megdugtam egy csaj a koliban aztán ennyi

ja még egy kolis buliból megismertem két csajt, és átjöttek egy héttel később inni hozzám, és random csávokák kezdtek ólálkodni a szobám ajtajában

én sajnos megfelelési kényszerböl leittam magam igy nem történt semmi

2019. nov. 27. 19:04
 12/28 Lazy Lover ***** válasza:
0%
Szerintem olyan 10 a minimum
2019. nov. 27. 19:05
 13/28 A kérdező kommentje:
ja.ja....elmegy egy lány swingerbe és egy este alatt megvan a 10
2019. nov. 27. 19:06
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is gépészre jártam, nyilván az ottani lányok nem biztos, hogy reprezentatívak ebből a szempontból. Akikkel voltam olyan viszonyban, hogy ilyesmikről is meséljenek, azoknál átlag 8 hapsi volt az életükben, akivel csók/kavargatás szintre jutottak és kb 2-3, akivel szex is volt.
2019. nov. 27. 19:29
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 1 srác volt, ő a barátom volt. De több barátnőm van, akinek szintén csak 1 volt vagy 1 sem...

26 N

2019. nov. 27. 20:03
 16/28 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem ez nagyon változó.

Van egy barátnőm, aki szépnek nem nevezhető, de netről nagyon sok kalandja volt már, konkrét számokat nem tudok már jó ideje, de szerintem 30+, 25 éves.

Van egy másik, akit külsőre elég sok pasi elfogadna, de ő nem annyira a promiszkuitás híve, így 25 éves korára volt kb. 3 pasi az életében.

Van szép lány, akinek semmilyen elve nincsen, mégis csak egy pasija volt, mert annyira brutálisan zárkózott.

Egy másik csúnya, 24 évesen vesztette el a szüzességét egy olyan pasival, akit férjének is akar. Van még egy, aki csak a mostmár férjével feküdt le, ezer éve együtt.

Aztán egy átlagos, de nyitott, könnyen ismerkedő lány, kb. 10 pasi 25 éves koráig.

Szóval nem lehet tudni, a külsőből sem lehet ítélni, mert ez jellemből is következik, és sokféle indoklás létezik.

2019. nov. 27. 20:47
 17/28 A kérdező kommentje:

oké oké, de a lényeg, hogy én egyik tipusnak sem kellek;)

bár hogy is mondjam....volt egy csaj aki társkeresőről kb 2-3 levélváltás után már feljött és a lehető legnagyobb nyugodtsággal mondta, hogy ő dugatja magát, kivel jobb kivel nem annyira....nem volt semmi nagy fellángolás, feljött, vetközött, dugtunk...19 éves volt...azóta már férje van és gyereke.

volt aki hazajött külföldről 24 évesen, és ahogy kivettem a foszlányokból szexxel üti el az időt, és minden hétvégén megdugatja magát annyi fiuval amennyivel sikerül. Általában 2-vel, mivel amugy 16 órát dolgozik hétköznap.

vele is könnyü volt, mert felhivtam telefonon,beszéltem neki valamiről, aztán ő már ennyiből eldöntötte hogy kellek neki.

de akkor még én is csak 24-25 éves voltam kb.

De buliból szex....na az nem volt...szóval engem pl az alkohol nem nagyon segitett szexhez még az életem során. Max áttételesen ,amikor a kezdeményezést tette lehetővé az ital.

2019. nov. 27. 21:28
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Meet itt hisztizel már mióta és férfi létedre nőkkel hasonlítod magad össze. Most én is álljak neki sírni valami olyannal kapcsolatban, ami férfiként nem lenne probléma? Egy férfi akkor szexel, amikor tud. Egy nő akkor, amikor akar.
2019. nov. 27. 22:45
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Én végigjártam majdnem úgy az egyetemet, hogy végig szűz voltam. Szép és normális(nak mondható:D) lány vagyok, egyszerűen nem volt rá igényem, illetve lett volna, de azok közül akikkel randiztam, senkivel nem alakult részemről olyan komolyan a dolog, komolytalanul meg én nem tudtam elképzelni. Most lett először párkapcsolatom, 22 évesen.
2019. nov. 27. 23:34
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetem első évében mentem hozzá a férjemhez, csak vele voltam, vagyok és leszek. 😊
2019. nov. 28. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!