Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos fiatal lány, mondjuk felsőoktatásban tanuló, hány szexuális partnert fogyaszt el?
Olvastam már néhány női könyvet, hogy 'művelődjek' és megismerjem kicsit a nők gondolkodását, de sajnos csak annyi jött le ezekből a könyvekből, hogy a nők kétségbeesetten szeretnék elérni, hogy 'szeressék' őket és szenvednek, ha ez nem jön össze. És általában passzívan állnak a dologhoz, hogy majd eregetik a feromonokat és a világ megoldja magát körülöttük és a kiszemelt szív szerelmük észreveszi őket.
Közben persze szex éjjel nappal, mert jó a buli, mert ütős a pia, mert annak a fiúnak sorba állnak a lányok, mert miért ne, stb...
Sajnos nekem nagyon fáj ezeket olvasni, mert nekem kimaradt a fiatalkori promiszkuitás....még az idősebb kori is. Bár már voltam pár tucat nővel igy 30 éves koromra, de úgy nagyjából összemérhetetlenül nagyobb erőfeszítésembe került elérni a töredékét annak, amit egy fiatal lány vagy egy jóképű fiú megkap az élettől.
Nem kevés lánytól hallottam már ilyen ~10 körüli fiú elfogyasztását 2-4 év alatt. És gondolom ez még bőven nem az extremitás.
Azt nem gondolnám hogy van lány aki "nem nagyon válogat", mert igen is válogat és velem pl nem jönne el, ellenben a jóképüekkel meg a menőkkel igen...nem lehet mindenki jóképü és menő sajnos.
én 4,5 évig jártam a 3,5 éves képzést
egy barátnőm volt egy évig, távkapcsolatban (heti 1 találkozó, sztem vállalható arány), akkor voltam 21 éves
szakitás után pár héttel meg egy társkeresőről megdugtam egy csaj a koliban aztán ennyi
ja még egy kolis buliból megismertem két csajt, és átjöttek egy héttel később inni hozzám, és random csávokák kezdtek ólálkodni a szobám ajtajában
én sajnos megfelelési kényszerböl leittam magam igy nem történt semmi
Nekem 1 srác volt, ő a barátom volt. De több barátnőm van, akinek szintén csak 1 volt vagy 1 sem...
26 N
Szerintem ez nagyon változó.
Van egy barátnőm, aki szépnek nem nevezhető, de netről nagyon sok kalandja volt már, konkrét számokat nem tudok már jó ideje, de szerintem 30+, 25 éves.
Van egy másik, akit külsőre elég sok pasi elfogadna, de ő nem annyira a promiszkuitás híve, így 25 éves korára volt kb. 3 pasi az életében.
Van szép lány, akinek semmilyen elve nincsen, mégis csak egy pasija volt, mert annyira brutálisan zárkózott.
Egy másik csúnya, 24 évesen vesztette el a szüzességét egy olyan pasival, akit férjének is akar. Van még egy, aki csak a mostmár férjével feküdt le, ezer éve együtt.
Aztán egy átlagos, de nyitott, könnyen ismerkedő lány, kb. 10 pasi 25 éves koráig.
Szóval nem lehet tudni, a külsőből sem lehet ítélni, mert ez jellemből is következik, és sokféle indoklás létezik.
oké oké, de a lényeg, hogy én egyik tipusnak sem kellek;)
bár hogy is mondjam....volt egy csaj aki társkeresőről kb 2-3 levélváltás után már feljött és a lehető legnagyobb nyugodtsággal mondta, hogy ő dugatja magát, kivel jobb kivel nem annyira....nem volt semmi nagy fellángolás, feljött, vetközött, dugtunk...19 éves volt...azóta már férje van és gyereke.
volt aki hazajött külföldről 24 évesen, és ahogy kivettem a foszlányokból szexxel üti el az időt, és minden hétvégén megdugatja magát annyi fiuval amennyivel sikerül. Általában 2-vel, mivel amugy 16 órát dolgozik hétköznap.
vele is könnyü volt, mert felhivtam telefonon,beszéltem neki valamiről, aztán ő már ennyiből eldöntötte hogy kellek neki.
de akkor még én is csak 24-25 éves voltam kb.
De buliból szex....na az nem volt...szóval engem pl az alkohol nem nagyon segitett szexhez még az életem során. Max áttételesen ,amikor a kezdeményezést tette lehetővé az ital.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!