Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért muszàj erőszakoskodni a szexuális témákkal?
Társkeresőn kezdtem ismerkedni. Eléggé sok férfi csinálja azt,hogy mikor megtörténik pár levélváltás,rögtön kéretlen erotikus,sőt gyakran perverz tèmákat hoznak fel,és erőszakosan ragaszkodnak is a megvitatásukhoz.
(Persze van aki rögtön ezzel nyit)
Én ilyenkor rendszerint először kérem,hogy lassítsanak,de ha nem,nyilván tiltás a vége. Csak az érdekelne,hogy mégis mit várnak ettől? Vagy ha látják,hogy nincs ínyemre,minek erőltetik?
Azzal szerintem nincs gond ha egyéb alap témák/információk után beszéltek a szexről is. Az viszont nem mindegy,hogy ezt milyen módon hozza fel. Ha nem nagyon tapintatlanul, nem a perverz elképzelésiet hozza elő, akkor ezzel ne legyen problémád.
Nem ismerkedem társkeresőn, párkapcsolatom van. De nincs különbség az egyéb módon ismerkedésnél és a társkeresőzés között ilyen vonatkozásban.
A szex a párkapcsolat része, ami fontos,a férfiaknál főleg.
Ha viszont Te korainak tartod azt,hogy erről beszéljetek mondd el, és ha nem veszi tudomásul, nyomul továbbra is, akkor azt jelenti,hogy eleve más hullámhosszon mozogtok, tehát érdemes elgondolkodni a továbbiakon.
azt gondolják, hogy ezzel lenyűgöznek. azért csinálják, mert izgatja őket, hogy ha erről írsz. Mert elképzelik, s esetleg maguknak szereznek örömet olvasás közben.
vélhetően önzőek az ágyban is, és ott sem hallják meg azt, amit mondasz nekik...
42/F
Érdekes,hogy így gondoljátok. Én nő vagyok, viszonylag konzervatív, és nem is fiatal.Mégsem látok abban semmi hibát ha bizonyos témák után felhozza ezt is. Persze nem puritán módon, de ha diszkréten beszél róla azzal nincs baj.
Mindenkinek fontos a szexualitás, a párkapcsolat része. Ha a pasi azt mondja,hogy Neki napi 2X-i együttlétre van igénye, a nő pedig heti 2 X szeretné, akkor már eleve fölösleges beleélni magukat bármibe is, le lehet zárni a további ismerkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!