Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, Ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti összejönnétek egy olyan 31 éves sráccal, aki teljesen kezdő nők terén, sosem volt még kapcsolata, és szűz?

Figyelt kérdés
2019. nov. 26. 14:26
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%

Alig van igénye szexre.

..

2019. nov. 26. 21:42
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
Hidd el nem fog megtörténni. Ha eddig nem tudtad összehozni akkor annak oka van. Ezt engedd el, mert már soha nem fogsz szexelni, max fizetőssel.
2019. nov. 26. 21:51
 23/36 anonim ***** válasza:
27%
Ha egyébként passzolnánk, és nem akarná, hogy tanítgassam (nem fogom, nem vagyok olyan típus), akkor talán adnék egy esélyt a dolognak.
2019. nov. 26. 21:54
 24/36 anonim ***** válasza:
58%
5 és 6: Mit csinált? Talán az általatok skandált mondatokat hallgatta újra és újra minden nőtől? Nyilván ha mindenki azt kérdezi miért nem volt még barátnőd, akkor nem lesz barátnőd. Én már reflexből válaszolnám, hogy "mert az előző randin is ugyanezt kérdezték".
2019. nov. 26. 22:37
 25/36 anonim ***** válasza:
77%

A személyiség határozza meg az embert és nem a körülményei, hidd el találsz magadnak barátnőt attól függetlenül, hogy tapasztaltad vagy sem mi az, hogy kapcsolat és nem fog ilyeneket mondani neked mint amiket itt mondtak. A gyakorin mindig vannak trollok és kategorizálok, de hidd el van, hogy a kapcsolatban lévő sem tudja hogy mi az hogy kapcsolat pláne ha itt olvasol ilyen kérdéseket.

A szerelem nem feltételekhez kötött.

Az emberek szeretnek általánosítani, de van aki csak később találja meg a párját és nem azért mert valami gond lenne vele. Én tudnék sorolni több okot is ami az ellenkezője annak amiket itt írtak.

2019. nov. 27. 04:38
 26/36 anonim ***** válasza:
84%
Olyan ez mar mint az allaskereses. Tapasztalat nelkul csak a szar helyekre vesznek fel. Egyebkent meg nem feltetlenul defektes az akinek nincs tapasztalata. Pont az a baj, hogy ezt gondoljatok roluk es emiatt megkevesebb onbizalmuk van, pedig lehet jobbak lennenek attol a sok atveros japi csavoktol, akikert ugy odavagytok! Venni kellene a faradsagot megismerni oket, nem pedig beskatujazni es eselyt sem adni nekik! Undirito ez a hozzaallas!
2019. nov. 27. 04:53
 27/36 anonim ***** válasza:
95%
Elméletben igen, összejönnék. Nem kezdi senki szuper profiként, ezek tanulhatóak. Csúnya dolog,amit mondok, de az én igényeimhez tudnám "igazítani". Ha a személyisége megfog, akkor csak azért, mert szűz,nem dobnám ki. Nem mindenki szerencsés fiatalabb korban, pláne ha pl. olyan közegbe került, ahol mindenki bulizik, de ő maga visszafogottabb. Nem feltétlenül határoz meg egy embert az, hogy volt-e kapcsolata. A szüzesség nálam nem lenne kizáró ok, de ha egy anya pici fia kaliber az illető,aki nem mert eddig kilépni otthonról és önálló felnőttként élni,az már zavarna. Legyenek céljai és tudjon a saját lábán megélni :)
2019. nov. 27. 10:23
 28/36 anonim ***** válasza:
83%
Akkor csak mondom, hogy 26 vagyok, suliban nem voltam a lányok kedvence, állandóan csesztettek az osztálytársaim és ezért nincs önbizalmam az emberek felé, nem csak a lányok felé. Aztán telt múlt az idő, 21 lettem, elkezdtem dolgozni és azóta annyit dolgozom, hogy időm sem nagyon volt csajozni, meg egyébként sincs önbizalmam hozzájuk. Szóval itt vagyok 26 évesen, tele tervekkel, amikért kitartóan dolgozom, 21 éves korom óta albérletben lakom, nem a mamahotelben tengetem napjaim, mert az kényelmes! Van autóm, van egy reális jövőképem, hogy mit szeretnék elérni az életben, amiben szerepel egy nő is, de nem tudok becsajozni, mert beskatulyáznak azzal, hogy ha szűz akkor biztos van valami defektje. Pedig nincs semmi, csak senkit sem érdekel a háttérsztori, hogy miért alakult így az életem, hisz találnak olyat, aki nem szűz, hanem egy belevaló csávó, aki majd megcsalja őket és akkor jön a "nincs egy normális pasi sem" szöveg, mert persze a szűzeknek esélyt sem adnak! Csak mondom, hogy akinek nem volt még kapcsolata, az kész csak arra az egy bizonyos nőre figyelni, aki hajlandó megismerni őt. Kész családot alapítani vele és nem kefél félre! De persze minden tapasztalatlan férfi kuka, mert úristen, tuti van valami defektje! A defektesek Ti vagyok kedves hölgyeim, akik ezt gondoljátok! És igen, pontosan emiatt a hozzáállás miatt nincs önbizalmam a nők felé, mert tudom, hogy ha kiderül, hogy még sosem volt csajom, rögtön defektesnek néznek és nem merek kezdeményezni emiatt. Meg érdemlitek a sorsotokat, velem meg majd jól jár valaki, aki hajlandó megismerni.
2019. nov. 27. 10:51
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Előző válaszolók mondtak igazságot, pl. a 26 éves is, de azért nem minden nő ilyen csak nem jó helyen kerestétek eddig, aki meg így gondolkozik azzal meg nem kell foglalkozni.

Nem az a lényeg, hogy volt e kapcsolata a másiknak, vagy sem, vagy szűz-e még vagy sem, hanem a dolgok mögé kéne nézni, és látni, hogy nem skatulya az élet, és nem mindenkinek van sablon élete, amit rá tudnátok húzni a másikra, hogy de így meg úgy, ha nem így van akkor defektes, ez egy nagy hülyeség, nem autó az ember, nincsenek sablon gumijai.

Tapasztalat ide vagy oda, na és, aki azt mondja, hogy volt egy kapcsolatom, ami hosszabb ideig tartott, és utána jön egy másik aki tök nem úgy működik minden téren, ahogy az előző, akkor a tapasztalatai, mit sem érnek, csak elmondhatja, hogy neki már volt kapcsolata, és egy tök különböző tapasztalata, hurrá, na és?!

Az előzőek is felsoroltak példákat, én is tudnék nem egy példát felsorolni, szóval kedves kérdező nem kell foglalkozni olyanokkal akik sablonba skatulyáznának. A szerelem nem egy előre megírt regény, és nem más írja, hanem te magad, szóval nehogy elkedvtelenítsenek amiket írtak neked. Több ember később találta meg a társát, és együtt maradtak, szóval erről csak ennyit, az is lehet, hogy akik most ilyet írnak neked élőben látva hogy milyen szépen tudsz ösztönösen tapasztalat nélkül udvarolni futnának utánad mint a kiskutyák, és azt mondanák de jó pasi, jobb mint az exem volt.

Azért egy 31 éves embernek van IQ-ja és EQ-ja is, és egy egészséges elképzelése, hogy hogy udvarolna ha lenne rá lehetősége, pláne ha pl. még romantikus típus ha meg a nő nem romantikus, de az úriember kreatív is és vele képzeli el, akkor ezen is tovább tud lépni, és megoldja, de a lényeg, hogy passzoljon a társ.

Látatlanba írni nem nagy kunszt ilyeneket a másiknak, amiket írtak neked. Az udvariasság viszont egy fontos tényező kéne hogy legyen, hogy hogy mondják itt az emberek a véleményüket, pláne, hogy a kérdező normálisan kérdezte amit kérdezett, de a lényeg, hogy hidd el meg fogod találni a társad.

2019. nov. 27. 11:46
 30/36 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként attól még, hogy valaki nem szűz, volt már kapcsolata miért lesz egyből tapasztalt? Nem értem az összefüggést. Lehet, volt már 10+ kapcsolata azu illetőnek, lehet együtt volt 100 nővel, de ettől függetlenül még lehet borzalmasan szar a párkapcsolatok és a szex terén egyaránt.
2019. nov. 27. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!