Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kezdtek a fiúk ilyen nagy mértékben "félni" a nőktől?
Kövezzetek meg, de én eddig csak kövér/ronda/elviselhetetlen/bunkó nőktől hallottam, hogy "azért nincs senkim, mert a pasik félnek tőlem, mert én olyan határozott vagyok!" Persze ezzel csak a saját kis lelküket nyugtatgatják, hogy nem azért nem kellenek, mert rondák, büdösek, bunkók vagy ostobák... nem, hanem mert ők túl határozottak... :D
Érdekes módon a kedves és csinos nők nem panaszkodnak ilyenre.
Én egyszerűen nem akarok "beégni".
Nincs jó testem, nem vagyok adonisz, nem vagyok egy szuperdumás, nincs túl izgalmas életem.
Nem tudnék sokat nyújtani egy lánynak. A korombelieknek meg még úgyis csak egy kisgyerek vagyok, 14-15 évessel még nem feltétlenül kezdenék :D
Az sem segít, hogy egy átlag 19-20 éves csak már bőőven túl van a szüzesség elvesztésén, nekem pedig még csak egy puszi sem jött össze... Meg egy randi sem persze 😂
Szóval ez ilyen. Meglátom mit hoz az élet.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!