Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor kezdtek a fiúk ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kezdtek a fiúk ilyen nagy mértékben "félni" a nőktől?

Figyelt kérdés
Mi az oka az egyre nagyobb mértékű önbizalomhiánynak?

2019. nov. 25. 16:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
75%
A kulcs az elvárásokban van. Mert minél többet várunk el valakitől, annál nagyobb a nyomás,ezáltal romlik a teljesítmény. Ha pedig nem várnak el tőlünk semmit,hanem magunktól csináljuk,akkor az felszabadult jutalomjáték. A férfiak a mai társadalomban folyamatosan vélt vagy valós elvárásokba ütköznek, ez pedig már önmagában elég lehet a kudarchoz.
2019. nov. 25. 19:48
 22/29 anonim ***** válasza:
70%

Kövezzetek meg, de én eddig csak kövér/ronda/elviselhetetlen/bunkó nőktől hallottam, hogy "azért nincs senkim, mert a pasik félnek tőlem, mert én olyan határozott vagyok!" Persze ezzel csak a saját kis lelküket nyugtatgatják, hogy nem azért nem kellenek, mert rondák, büdösek, bunkók vagy ostobák... nem, hanem mert ők túl határozottak... :D

Érdekes módon a kedves és csinos nők nem panaszkodnak ilyenre.

2019. nov. 25. 20:09
 23/29 anonim ***** válasza:
60%
Ez nem félelem, hanem megvilágosodás. Semmi értelme hajtani a mai nőkre, akik csak az érdeket látják az egészben és még a törvények is őket védik. :))
2019. nov. 25. 20:57
 24/29 anonim ***** válasza:
72%
Azóta hogy a nő ahogy férfi közeledést lát azonnal mondja h bocs de van barátom...Na és ez az igazán szégyenteljes. Én normális 24 éves srác vagyok, nem is nézek ki rosszul, mégis minden nőtől ezt kapom. És a srácok\férfiak beleuntak ebbe. Nem félünk, csak már unalmas.
2019. nov. 25. 22:06
 25/29 anonim ***** válasza:
41%
A '90-es évektől kezdődő nem megfelelő szülői minták...
2019. nov. 25. 22:55
 26/29 anonim ***** válasza:
23%
22-es, ez ugyanaz, mint itt az incelek, akik túl rendesek meg kedvesek, azért nincs nőjük.
2019. nov. 25. 22:56
 27/29 anonim ***** válasza:
2019. nov. 25. 23:38
 28/29 anonim ***** válasza:
2019. nov. 25. 23:39
 29/29 anonim ***** válasza:

Én egyszerűen nem akarok "beégni".

Nincs jó testem, nem vagyok adonisz, nem vagyok egy szuperdumás, nincs túl izgalmas életem.

Nem tudnék sokat nyújtani egy lánynak. A korombelieknek meg még úgyis csak egy kisgyerek vagyok, 14-15 évessel még nem feltétlenül kezdenék :D

Az sem segít, hogy egy átlag 19-20 éves csak már bőőven túl van a szüzesség elvesztésén, nekem pedig még csak egy puszi sem jött össze... Meg egy randi sem persze 😂

Szóval ez ilyen. Meglátom mit hoz az élet.

19F

2019. nov. 28. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!