Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb, kerekebb szemű férfiaknak van párja?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés, de direkt figyelem, a pároknal hasonló szemformajut keres mindenki (jó a méret különbözik vagy ide vagy oda de hasonló legtöbbször a forma) , kivéve a nagy, kerekebb szemű csajokat, azoknak vágott szemű kell, csak azok meg hasonloakkal vannak, szóval altalaban inkább egyedül vannak és. sírnak az alfak után. Szóval igazából lelehett húzni a rolót? Mert maradsz az ügyeletes aranyos fiú szerepben...Egyébként nem tartom magam annak, ők mondják (már az arcomra és azt max a szemem miatt mondhatjak, mert semmi más nem az rajta) , de ennyiben is marad, utánna lelepnek valami vágott szeművel. Lehet hülyeség ez, de valami csak van emögött, a szem gondolom árulkodik valamiről. Én mindig olyan csajokba esek bele akiknek hasonló szemük van valamiért, nem figyeltem konkrétan soha, csak így visszanezegettem, na meg megneztem kikkel vannak együtt. Lehet vágottabb szeműbb kéne, de azok is olyanokkal vannak,meg soha nem voltam jóba olyan emberekkel visszagondolva, haverkent sem, nincs közös hang, mások, pedig eskü nem a szemüket figyelem. Van valami ebben a szem a lélek tükrében, ez alatt nem azt kell érteni, hogy az egyik jobb lenne mint a másik, hanem hogy van valami közös a hasonlóaknál amit nem tudok megmagyarazni.
Minden szart kitaláltok, csak a belsővel ne kelljen foglalkozni.
2019. nov. 25. 11:08
3/14 anonim válasza:
Inkább örülj neki, ha nagy kerek szemed van, a fordítottjával élni sokkal rosszabb, hidd csak el. Mindig azt hiszik, hogy hunyorgok, pedig nem.
Külső vonzalom híján teljesen mindegy mit teszel, nem fognak hozzád vonzódni, egyedül a mesében van olyan, hogy Quasimodo, Cyrano (női példákat nem ismerem, de tuti van pár) vonzalmat tudnak kelteni kizárólag a jellemükkel. Élőben valahogy nem így működik. De pont erről szólnak a regények. Reményekről és álmokról. Ezért szépek, ezért szeretjük őket. De attól tudni kell, hogy fikció és a valóság nem ilyen.
2019. nov. 25. 11:21
4/14 A kérdező kommentje:
Minden szart kitalalunk, de ez tapasztalat, magyarázd.mar el nekem, hogy miért van sokkal több ilyen férfi egyedül, mint azt ellentetjenel, mert én se értem de ezt látom. Gondolom nem macsos, az ilyen ugyefogyott, luzer karaktereket is mindig igy jelölik a filmekben is, gondolom mi vagyunk az alja. Akarkibe beleszeretek, már már Ázsiai szinten vágott szeműbe szerelmes, érdekes.
2019. nov. 25. 11:24
5/14 anonim válasza:
Ne vitatkozz velem megint, dühös vagyok rád. Pont azért, mert te is normális lennél, csak beszippant a sok hülye.
Életemben nem néztem szemformát a pasikon, ezt a hülyeséget. Ezzel a gyerekkel is nagyobb baj, hogy alfázik, minthogy kerek a szeme. (Wtf?!)
2019. nov. 25. 11:24
6/14 A kérdező kommentje:
"Inkább örülj neki, ha nagy kerek szemed van"
Ja sokra mész az állandó aranyos fiú szereppel, lehetsz az ügyeletes lelkiszemeteslada, homokos barát (mert annak néznek), ha meg elkezded önmagad adni akkor lesnek, magukba gondolják hogy ja hogy te is férfiből vagy?
2019. nov. 25. 11:31
7/14 anonim válasza:
"Ezzel a gyerekkel is nagyobb baj, hogy alfázik"
Ez pontosan így van, ezért is igazából értelmetlen dolog ilyen hülyeségeket kérdeznie, meg tényleg nem az a lényeg - de sajnos elég rossz amikor tudod, hogy a világon senki nem tartott soha vonzónak. Még az sem akivel ilyen többé-kevésbé kapcsolatban voltam. Még neki is csak "jobb híján" voltam és az első másodpercben le is cserélt. És ez mindig fájdalmasan fog érinteni, nem tudok tőle rendesen gondolkodni sem.
Én is remélem, hogy egyszer sikerül majd normálisnak lennem, de ahhoz nem tudom mi kellene. Egy másik világrend, nem pedig ez amiben élünk. Ez a világrend sosem fog engem egyenrangúnak tartani másokkal. Én csak a "fura dagadt esernyős karakter aki érméket gyűjt" vagyok és hiába van élőben a gyakoris dolgoktól mentes jellemem, ez sem lesz sosem elég. Amit én megértek, de attól még fájdalmasan érint.
2019. nov. 25. 11:32
8/14 A kérdező kommentje:
Igazából a kérdést ugy kéne feltenni, hogy az "aranyos" (hányingerem van ettől már). férfiaknak van párja? Mert szerintem rohadtul nincs. Picit is férfiasan viselkedsz, akkor már elküldenek a francba, mert tőled nem ezt várják, ha eljátszod az aranyost, akkor meg nincs szikra... Max ilyen érdekes vermersekletu csajoknak lehetsz szexjatek :D de normál élet esélytelen. Magadhoz illőnek nem fogsz kelleni, lehetsz valaki labtorlo, papucsa. Abból meg nem kérek.
2019. nov. 25. 11:47
9/14 anonim válasza:
Ezt eléggé rosszul gondolod. Legyenek vonzó belsőd, de az csak akkor "érvényes", ha külsőd is az hozzá. (És ez pl. az én esélytelenségem oka)
2019. nov. 25. 11:49
10/14 A kérdező kommentje:
Igazából ezt mindenkire ki lehetne vetíteni, a lélekben (ezért is emeltem ki a szemet, bár ez tévedes vágom, mert nem attól függ, egy csíkszemű is lehet aranyos mondjuk, egy kerekszemu meg nem mint én se vagyok az, de az azonos formájú emberekben van valami hasonló az fix, mondjuk úgy hogy azt talaljuk szimpatikusnak, azzal van meg a közös hang, az az aranyos) hasonlót szeretjük, az ellentethez vonzódunk, kettő az egyben nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!