Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szokott mosolyogni a társkereső oldalak nézése közben?
Nem akarom megbántani a társkeresőket, én is az vagyok. De azok a fejek, apám!:)
Csücsöri Barbi, belőtt kép, háttérben disznóól.
Vagy magát fotózza tükörben, ami olyan retkes, hogy borzasztó.
"Független" nő, a 2 gyerek arca kitakarva a fotón.
44 éves ember ballagási kép a hirdetésben.
Mindenféle hülye grimasz, vicces pofák, stb.
Komolyan ennyire igénytelenek az emberek? Nem képesek egy normális képet feltölteni?
Tinderen minden második nő mellett ott vigyorok a szépfiú. Nem tudom, hogy ez 1) azt mutatja, hogy "ezt a szintet hoznod kell, ha a bugyim közelébe akarsz kerülni, hapsikám", vagy 2) "nézd, ő ilyen ábrázattal csak haver, neked jobbnak kell lenned!"
Szánalmas.
Én inkább elképedtem, amikor még próbálkoztam.
Twoo pl. :pasi, háttérben a kocsma, két kezében 1-1 szál cigaretta, a szájából a harmadik lóg. Előtte két korsó sör.
Másik pasi(k), gugolás, kezében hatalmas hal. És úgy vigyorog, mintha megnyerte volna az 5-s lottót. Le is töröltem magam gyorsan.
Harmadik pasi, bulis kép, rajta 8-n vannak, találd ki melyikük lehet az adott ember.
Inkább sírni, javarésze siralmas.
Százéves regisztrációk, pocsék fényképek, betarthatatlan ígéretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!