Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is szokott mosolyogni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szokott mosolyogni a társkereső oldalak nézése közben?

Figyelt kérdés

Nem akarom megbántani a társkeresőket, én is az vagyok. De azok a fejek, apám!:)

Csücsöri Barbi, belőtt kép, háttérben disznóól.

Vagy magát fotózza tükörben, ami olyan retkes, hogy borzasztó.

"Független" nő, a 2 gyerek arca kitakarva a fotón.

44 éves ember ballagási kép a hirdetésben.

Mindenféle hülye grimasz, vicces pofák, stb.

Komolyan ennyire igénytelenek az emberek? Nem képesek egy normális képet feltölteni?

2019. nov. 25. 07:48
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem az a leggázabb fotó, amikor a hapsik levágják a képről a volt nőjüket, de azért még sejlik, és ezzel akarnak új fogást!
2019. nov. 25. 07:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokan csak szórakozásból vannak fent, persze van egy réteg, akinek a vállalhatatlan vagy tíz évvel ezelőtti fotó is rendben van. Foglalkozz azokkal, akiknek a profilján látszik, hogy komolyan gondolja a társkeresést.
2019. nov. 25. 07:55
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Tinderen minden második nő mellett ott vigyorok a szépfiú. Nem tudom, hogy ez 1) azt mutatja, hogy "ezt a szintet hoznod kell, ha a bugyim közelébe akarsz kerülni, hapsikám", vagy 2) "nézd, ő ilyen ábrázattal csak haver, neked jobbnak kell lenned!"

Szánalmas.

2019. nov. 25. 07:57
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Én inkább elképedtem, amikor még próbálkoztam.

Twoo pl. :pasi, háttérben a kocsma, két kezében 1-1 szál cigaretta, a szájából a harmadik lóg. Előtte két korsó sör.

Másik pasi(k), gugolás, kezében hatalmas hal. És úgy vigyorog, mintha megnyerte volna az 5-s lottót. Le is töröltem magam gyorsan.

Harmadik pasi, bulis kép, rajta 8-n vannak, találd ki melyikük lehet az adott ember.

2019. nov. 25. 08:05
 5/8 anonim ***** válasza:
3%
#4 találd ki igen, mert ha megvágja a képet, akkor azt hiszed mint #1-es. Ördögi kör...
2019. nov. 25. 08:49
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Engem a snalchat filteres ultra gaz kanyok zavarnak, eloben ronda mint a veszedelem, de rarak egy kutya folter aztan jovan az ugy. En zsigerbol huzom balra, ha filteres kepe van.
2019. nov. 25. 08:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A nyilvánvalóan régi vagy igénytelen vagy manipulált kép csak a legkisebb baj a társkeresőkön, mert ezeken az ember csak bosszankodik vagy mosolyog 5-10 másodpercet, azután továbblép. A gond azzal van, ha valaki hihetően félrevezet. Például felteszi a tíz évvel korábbi képét úgy, hogy közben önmagát is tíz évvel fiatalabbnak mondja. Vagy nem árulja el, hogy igazából együtt él valakivel, s az illető háta mögött keres társat. Ilyen turpisságokra ugyanis általában csak az első találkozás után, vagy még annál is később derül csak fény, s addigra több órát elrabolt az életedből a levelezgetésekkel. Sajnos sok a gátlástalan társkereső, pedig csak egy kicsit kellene belegondolniuk, hogy bizalom nélkül úgysem lehet kapcsolatot építeni, így aki hazugsággal indít, eleve nem nyerhet.
2019. nov. 25. 09:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Inkább sírni, javarésze siralmas.

Százéves regisztrációk, pocsék fényképek, betarthatatlan ígéretek.

2019. nov. 25. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!