Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csajok mér álltatják magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok mér álltatják magukat a roszfiúkkal kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Meg győzik magukat h a kedvükért a nagy pofájú drogos alfa him majd meg változik meg kedves lessz velük. Aztán ha félre kefél a csávó 1 hét kapcsolat után akk meg megy a sirás h minden férfi bunko. Ahelyet hogy egy igazi oda adó kedves srácnak adnának egy eséjt.

2019. nov. 22. 21:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%
Mert idióták, akik a lábuk közt hordják az eszüket. Ezzel a férfiakat szokás vádolni, holott a nőkre sokkal fokozottabban igaz.Ha egy fickó, főleg egy ilyen említett rosszfiú felizgatja őket, hihetetlenül ocsmány dolgokat is képesek elnézni neki!
2019. nov. 22. 22:34
 12/15 anonim ***** válasza:
13%
Egyszer azt írta itt az egyik nő,hogy egy drogos bűnöző legalább jól megdugja őt.Kb ennyi az eszük.
2019. nov. 22. 22:38
 13/15 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
43%

Alátámasztom, amit #11-es ír.

2004-2005: normális kapcsolatot szerettem volna összeköltözéssel, gyerekkel, gyerekneveléssel, házassággal. Hátba támadtak, megcsaltak, elárultak, lezártam.

2012-2013: szintén normális kapcsolatra vágytam, miután nekem sajnos évek kellettek, hogy egy traumát lezárjak. Összejöttünk, mégis megcsalt. Ürítettem egy lomtárat, hát mégis kinek kell ez.

2019. november: el se tudjátok képzelni, mennyire rohadtul nem vágyok senkire és semmire sem. Nekem eddig mindent egyedül kellett megoldanom, soha nem támaszkodhattam senkire sem, mindig mindent egyedül, család, szülők, barátok, haverok nélkül oldottam meg.

Hogy vágyok-e párkapcsolatra? Vágynék, de nem, kösz nem, inkább nem.

2019. nov. 22. 22:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Erre pont ma a kertben ülve a pálmafákat bámulván a kávém szürcsölgetése közben töprengtem el én is.

Rá is jöttem egy igen hosszú magyarázatra. Azonban ezt sajnos most nem tudom leírni, mert nincs áram a házban, így csak korlátozott ideig gépezhetek.

Csak azért írok, hogy meglegyen a kérdés, és máskor leírjam a magyarázatomat.

2019. nov. 23. 00:27
 15/15 anonim ***** válasza:
26%

Szeringtem azert, a baratnoim es ismeroseim megfigyelese alapjan, mert a rosszfiuk izgalmasak. Ugyebar sose tudod betorni oket, ezaltalan mindig lobog lang, hogy van egy pici tavolsag koztetek. Plusz, ha eloben kemeny es vadallat, valoszinuleg szexben is az lesz. Illetve az ilyen mintapeldany ferfiak eleg hangosan es latvanyosan is hirdetek a baratnojukrol, hogy "Na ez az en nom!" stb, ami gondolom egyeseknek szinten pozitivan hat, holott nem felvallalja, csak igenytrlen es nincs benne kontrol a tarsadalom fele.

A rendes es kedves sracok is kb ugxanugy kelendoek szerintem.

Egyik baratnom parja egy tipik vadallat, mindig veszekednek stb, de vannak romi pillanataik es ezt a baratnom imadja.

Egy masik baratnomnek egy langyos viz baratja van, aki volt, hogy a baratnom lakasat is kitakaritotta, mig a baratnom vizsgazni volt.

Izlesek es pofonok.

2019. nov. 23. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!