Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni lányok miért hangoztatják fennhangon, hogy nem jönnének össze 10 évvel idősebb férfival, holott nagyon nagyon gyakori eset és rendkívül sok ilyen párt látni, sőt sok 15-20 évvel idősebb férfi és van ennyivel fiatalabb nővel?
2019. nov. 21. 17:54
21/24 anonim válasza:
A szüleim között 7 év, az anyai nagyszüleim között 6 év (volt) a korkülönbség, az apai nagyszüleim kb egyidősek voltak.
22/24 anonim válasza:
Mint latod nem ritka es nem is tagadják. Nalunk is 10 év különbség van. 21L, 31F
23/24 anonim válasza:
ELVBEN mindig is adtam esélyt annak, hogy 10 évvel idősebb pasim legyen. A gyakorlatban sosem volt. Pár évvel idősebb volt, viszont valamiért inkább korombeliekkel, vagy fiatalabbakkal jöttem össze. Nekem valahogy jobban működik, ha a korkülönbség a javamra van.
N
24/24 A kérdező kommentje:
lehet tudsz uralkodni, vagy anyáskodni, sok ilyen nő van, aki irányít.
2019. nov. 21. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!