Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miér utasítják el a jófiúkat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miér utasítják el a jófiúkat?

Figyelt kérdés

Komolyan! Sok nőnél a jófiú eggyenlő a tesze tosza töketlen alakkal. És hiába vagy kedves és figyelms ha a nő csak röhögve elhajt a fenébe és inább egy kigyúrt bunkóra gerjed aki megkeféli aztán meg csalja ötszőr hatszór!

Ha visszafogott kedves jó fiúként próbálsz kedves lenni és mondjuk hőlgyemnek nevezed a csajt akkor körbe röhögnek. Ha el mondod hogy nem szivessen jársz bulizi nem iszod magad hullára és nem kefélsz félre minden hétvégén akkor meg "úncsi" vagy a nőknek. Mért ilyen vakok a nők és mért nem látják meg az igazi belső értékeket? Vagy azt hiszik hogy ha megkapják mister BMWt akkor jobb nőnek számíttanak majd? Ennyire semmit se ér az életük?

2019. nov. 21. 15:16
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
25ös a legtöbször mégis az van hogy a bunkó pasi láttán lecsúszik a bugyi aztán bemagyarázzák maguknak a nök hogy ah, lehet hogy bunkó de legbelűl kedves és én kihozom belőlle...
2019. nov. 21. 20:25
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
mert jók? mert határozatlanok?
2019. nov. 21. 21:04
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ne mondd, hogy "ti", mert egyedül vagyok, és én nem mondok ilyet.
2019. nov. 21. 21:08
 34/34 kapmiki21 válasza:
61%

Én nem értem az emberek 98%-ának a gondolkodás menetét.

A nőkét főleg. A fiatal felnőttek a szülők, barátnők agymosása végett teljesen más értékrendet képviselnek.

"a férfi igenis legyen jóképű, sportos kinézetű, fontos a pénz." De ez már csak a mai tetves agymosott társadalomba van így. Régen nem így ment. Akik 30 éve házasok, szerintetek 30 éven keresztül minden olyan jó volt? Ott nem voltak problémák, viták, nézeteltérések?

Dehogy nem. Eggyetlen egy dolog végett ment régen.

Mindkét fél tudta hogy akadhatnak gondok, akadtak is. Anyagi problémák is keletkeztek biztos.

És most jön a lényeg: Mind a két fél tudta hogy bármekkora a baj a páromért, a barátaimért, a gyerekeimért, szüleimért, testvéreimért felelősséggel tartozom. Ez az ami eltűnt az emberekből.

2019. nov. 21. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!