Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők szerint természetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők szerint természetes hogy az elhízott nők is a kigyúrt vagy szálkás pasikhoz vonzódnak akkor miért háborodnak fel, ha (. )?

Figyelt kérdés
A kövér, sörhasú pasik is karcsú és csinos nőknél próbálkoznak be? Vagy azt hiszik, hogy egy jó testű pasinak megtiszteltetés ha egy "molett" (azaz kövér) csaj bepróbálkozik, de a nőknek sértés ha egy sörhasú csávó nyomul rájuk?
2019. nov. 19. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Mindenki annál próbálkozik, aki tetszik neki. Az már más kérdés, hogy a próbálkozást siker koronázza-e. Szerintem kicsi az esély két teljesen más életmódú embernek összejönni, teljesen mindegy, hogy a férfi vagy a nő az aktívabb.
2019. nov. 19. 21:33
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

De fárasztó ez a kilók, centik, életkortól alapján történő válogatás mindkét nem részéről.

Én arra szoktam figyelni, hogy mennyire közös a világunk, értékeink, törekvéseink.

Eddig bejött.

2019. nov. 20. 00:57
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
gyakrabban látok inkább gömbhöz konvergáló alakú nőket piszkavas férfiakkal mint fordítva. annyi biztos, hogy én kövér vagyok és rám se soktak nézni.
2019. nov. 20. 07:55
 14/15 anonim ***** válasza:
92%

- a kövér nőknek nem kellek, pedig értékelhetnék, hogy van gusztusom velük kezdeni

- mi az hogy a kövér nő válogat? milyen jogon?

- nekem aztán nem kell kövér nő. nem korcsosulnék le odáig hogy egy ilyennel kezdjek. de a vékony nők felszínes ösztönlény k urvák amiért nem hajlandóak tovább látni a ragyáimon és zsiromon

- durva hogy milyen kettős mérce van manapság, gyerekek. nem ártana ismét megmutatni ezeknek a beképzelt pi csáknak hogy mennyit is érnek valójában

Ezeket a véleményeket szoktam látni férfi oldalról.

Női oldalról meg annyit hogy a nőnek bejon valaki, aki ha összejön vele, akkor boldogság van, ha meg nem, akkor tulteszi magát rajta,es inkább marad szingli. Nincs a neten mindennapos hisztiparti belőle.

2019. nov. 20. 08:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nem háborodok fel, az ő dolguk.

Szerencsére megtaláltam már a párom, aki hasonlóan gondolkozik, mint én és intelligensebb ennél, hogy ilyen szinten ragadjon le, mint ez a kérdés.

2019. nov. 20. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!