Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők szerint természetes hogy az elhízott nők is a kigyúrt vagy szálkás pasikhoz vonzódnak akkor miért háborodnak fel, ha (. )?
De fárasztó ez a kilók, centik, életkortól alapján történő válogatás mindkét nem részéről.
Én arra szoktam figyelni, hogy mennyire közös a világunk, értékeink, törekvéseink.
Eddig bejött.
- a kövér nőknek nem kellek, pedig értékelhetnék, hogy van gusztusom velük kezdeni
- mi az hogy a kövér nő válogat? milyen jogon?
- nekem aztán nem kell kövér nő. nem korcsosulnék le odáig hogy egy ilyennel kezdjek. de a vékony nők felszínes ösztönlény k urvák amiért nem hajlandóak tovább látni a ragyáimon és zsiromon
- durva hogy milyen kettős mérce van manapság, gyerekek. nem ártana ismét megmutatni ezeknek a beképzelt pi csáknak hogy mennyit is érnek valójában
Ezeket a véleményeket szoktam látni férfi oldalról.
Női oldalról meg annyit hogy a nőnek bejon valaki, aki ha összejön vele, akkor boldogság van, ha meg nem, akkor tulteszi magát rajta,es inkább marad szingli. Nincs a neten mindennapos hisztiparti belőle.
Én nem háborodok fel, az ő dolguk.
Szerencsére megtaláltam már a párom, aki hasonlóan gondolkozik, mint én és intelligensebb ennél, hogy ilyen szinten ragadjon le, mint ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!