Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szoktak azért másodszorra találkozni egy férfival, hogy személyesen mondják el, hogy nem szimpatikus?
Tegnap találkoztam egy nővel fészen azt írta hogy jó volt velem lenni, de találkozáskor elég furának tünt pl csomót kérdezgetett rólam meg néha témát váltott..
Teljesen összezavar. Mondtam is neki hogy fura volt ma meg azt írta reggel, hogy "nem tudtam aludni rendesen, ugye találkozunk még? :("
Nem tudom erre mit mondjak, mert nagyon szimpatikus, de ha azért akar találkozni, hogy a szemembe mondja milyen idióta vagyok meg fura meg nem normális, mint a többi nő amit szokott, akkor inkább nem akarok vele találkozni.
Mit csináljak?
Hogy deritsem ki mi baja van?
Jessszus Mária, tudod ezt hívják beszélgetésnek.Amikor egy elkezdesz megismerni valakit akkor bizony kérdezni fog pár dolgot h jobban megismerjen, ez nem faggatózás :D
Nyilván egyből nem fogja megkérdezni mennyit keresel , de a foglalkozásodra /hogy miből élsz arra joggal lehet kiváncsi ha már randin vagytok.
de elég furának tűnsz, inkább ne találkozz vele többet. Kíméld meg
Miért baj, hogy én ezekről nem akarok beszélni..
Majd megismer és akkor tudni fogja, azt is, hogy miért nem lehet erről beszélni.
Erre már tényleg csak azt lehet mondani, hogy na EZÉRT nincs barátnőd, mert ezt csinálod. Jóhogy râkérdez, miért mész D-Koreába, hát az innen nézve egzotikus országnak számít. Tök jó beszélgetés-indító téma.
Vagy szerinted milyen egy ideális randi? Megérkezik és már rá is bukik a cerkára szó nélkül? :D
Oke de akkor hogyan ismerkedsz ha nem engeded magad megismerni ???
Masik h a kommunikacio alap dolog talan gyakorold a beszelgetest
Legálisan élek meg mondtam neki is.
Nincs munkám, szóval semennyire sem fontos tényező..
"Miért baj, hogy én ezekről nem akarok beszélni..
Majd megismer és akkor tudni fogja"
Elárulnád, hogy mégis hogyan ismerjen meg?
Örülj, hogy egyáltalán akar még találkozni veled, én nem akarnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!