Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hisztek abban hogy vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban hogy vannak olyan emberek akiknek egyszerűen "nem jut" pár?

Figyelt kérdés

2019. nov. 17. 17:57
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ja, okkal. Pont ezért nem kell több!
2019. nov. 17. 19:07
 12/27 anonim ***** válasza:
79%
Szia! Én abban hiszek, hogy a megfelelő pár megtalálásához szerencse is kell, de sokat lehet tenni érte. Fontos, hogy az ember nyitott tudjon maradni, elhiggye, hogy lehet még jó. Az én életembe akkor jött a párom (aki már sok éve a férjem), amikor egy nagyon rossz periódus után azt mondtam magamnak: Ugyan miért ne lehetnék boldog? Miért érnék kevesebbet, mint a többi ember? Arra koncentráltam, ami jó az életemben, elkezdtem jobban megismerni és elfogadni magam. Ezen a mai napig sokat dolgozom, nem megy magától és könnyen az önszeretet, de muszáj, mert csak így lehet egészséges kapcsolatot kialakítani hosszú távon. Nem volt könnyű bízni benne, nagyon sok rossz tapasztalatom volt korábban, féltem, hogy sérülni fogok, de akkor már elég erős voltam, hogy tudjam, túlélem, ha így lesz. Úgy döntöttem, adok neki egy esélyt, a múlt ellenére, ő egy másik ember, nincs köze azokhoz, akik bántottak. Elég erős volt már az önbecsülésem, hogy tudjam, nem fogom hagyni, hogy bántsanak. A legjobb döntésem volt, hogy bizalmat szavaztam neki. Pedig nem volt könnyű. Meggyőződésem, hogy azért találtunk egymásra, mert sokat fejlődött a személyiségünk az egyedül töltött idő alatt. A férjem egyébként kövér gyerek, kamasz és fiatal felnőtt volt, néha őt is csúfolták, de többnyire szerették, mert nagyon kedves, vidám, szeretetreméltó ember. A lányokkal szemben viszont nem igazán volt önbizalma. De mikor engem megismert, jócskán felnőttként, úgy gondolta, belevág, nem hagyja elúszni ezt az esélyt. És milyen jól tette. Addigra már elfogadta magát és ez meglátszott a kisugárzásán. Most sem vékony,elég testes, nagydarab (nekem mondjuk kifejezetten ez tetszik),de sportos, jól öltözik, szuper a haja. Jól érzi magát a bőrében. Mindig keményen dolgozott a céljaiért, kövér gyerekből csak azért is jó pasi lett, magabiztos, a munkájában sikeres és szerető felesége van (aki elég csinos ;)). De elmondhatom egy közeli barátunk történetét, aki a mai napig kifejezetten kövér, magas beosztásban, sok pénzért dolgozik, egy kifejezetten sikeres vállalkozást fejlesztett a hobbijából, van egy kedves, szép felesége és egy gyönyörű, okos kislánya, és sok jó barátja. Ő pont tett arra, hogy kövér,és senkit nem is érdekelt soha, mert úgy viselkedett mindig, hogy nem zavarta, így másokat sem.
2019. nov. 17. 19:10
 13/27 anonim ***** válasza:
12%
Ha másoknak ezt adod, akkor nyilván ezt is kapod vissza. Tágabb értelemben véve az élettől is. Egyébként szerintem teljes joggal.
2019. nov. 17. 19:11
 14/27 A kérdező kommentje:

Másoknak ezt adom? Igen?! Tényleg?! Akkor elmondom neked hogy annak elelnére hogy iylen a lelki állapotom akkor maikor járogattam ki trásasággal mindig jó kedvet csináltam, jól érezték maguk velem az emberek! Még akkor is ha tudtam hogy nem velem nevetnek sokszor hanem rajtam.

Te meg egy undorító ember vagy "rugdosod" még az embert amikor elolvashattad hogy hogyan érzem magamat, a pokolban fogsz megrohadni ha létezek, Egyébként szerintem teljes joggal. ;)

#12 Neked köszönöm a normális választ, örülök hogy összejött nektek a pároddal :)

2019. nov. 17. 19:23
 15/27 anonim ***** válasza:
63%
Te mentális beteg vagy, kérdező, szerintem szakember segítségét kellene kérned.
2019. nov. 17. 19:39
 16/27 anonim ***** válasza:
88%

Figyelj, mint írtad kövér vagy és ezért egész életedben bántottak. Van rá megoldás, le kell fogyni. Azt mondod van pénzed, szóval nyugodtan kérheted szakember tanácsait, eljárhatsz edzeni, ott is vannak edzők akik biztosan segítenek.

Első lépésnek nagyon jó lenne, még az is ha csak elkezdenéd és apró lépésenként haladnál.

Még nagyon fiatal vagy, semmi sincs veszve.

2019. nov. 17. 19:41
 17/27 anonim ***** válasza:
85%

van, tudod hányan élnek le egy életet egyedül?

bár általában róluk nem hallasz, ezek a társadalom számára vesztesek, nem foglalkoznak velük

2019. nov. 17. 20:31
 18/27 anonim ***** válasza:
69%

Én pedig soha életemben nem voltam kövér és mégis bántottak. Egész életemben sovány vagy szálkásan izmos voltam mégsem volt sohasem barátnőm. Úgyhogy ennek semmi köze ehhez. Amióta kigyúrtam magam és küzdősportolok már nem kekeckednek velem. De mint láthatod hiába nem voltam soha kövér és sportoltam egész életemben mégsem volt senkim és bántottak régen.

2019. nov. 17. 20:46
 19/27 anonim ***** válasza:
24%
#18-as, valószínűleg azért, mert mint sok más muzulmánból, belőled ugyanúgy szavak nélkül is csak úgy sugárzott az önelégültség / önhittség.
2019. nov. 17. 21:23
 20/27 A kérdező kommentje:
#16 Tudod szerintem az egy hatalmas probléma ha valakinek azért kéne megváltoznia mert bántják azért aki/ami, ez nem normális, egy normális társadalomban ilyenek nem történhetnének meg! Mégis nap mint nap megtörténik, és az emberek nap mint nap minden bűntudat nélkül hagyják megtörténni!
2019. nov. 17. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!