Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban hogy vannak olyan emberek akiknek egyszerűen "nem jut" pár?
Másoknak ezt adom? Igen?! Tényleg?! Akkor elmondom neked hogy annak elelnére hogy iylen a lelki állapotom akkor maikor járogattam ki trásasággal mindig jó kedvet csináltam, jól érezték maguk velem az emberek! Még akkor is ha tudtam hogy nem velem nevetnek sokszor hanem rajtam.
Te meg egy undorító ember vagy "rugdosod" még az embert amikor elolvashattad hogy hogyan érzem magamat, a pokolban fogsz megrohadni ha létezek, Egyébként szerintem teljes joggal. ;)
#12 Neked köszönöm a normális választ, örülök hogy összejött nektek a pároddal :)
Figyelj, mint írtad kövér vagy és ezért egész életedben bántottak. Van rá megoldás, le kell fogyni. Azt mondod van pénzed, szóval nyugodtan kérheted szakember tanácsait, eljárhatsz edzeni, ott is vannak edzők akik biztosan segítenek.
Első lépésnek nagyon jó lenne, még az is ha csak elkezdenéd és apró lépésenként haladnál.
Még nagyon fiatal vagy, semmi sincs veszve.
van, tudod hányan élnek le egy életet egyedül?
bár általában róluk nem hallasz, ezek a társadalom számára vesztesek, nem foglalkoznak velük
Én pedig soha életemben nem voltam kövér és mégis bántottak. Egész életemben sovány vagy szálkásan izmos voltam mégsem volt sohasem barátnőm. Úgyhogy ennek semmi köze ehhez. Amióta kigyúrtam magam és küzdősportolok már nem kekeckednek velem. De mint láthatod hiába nem voltam soha kövér és sportoltam egész életemben mégsem volt senkim és bántottak régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!