Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn tényleg az ilyen nőket is akarják? Milyen férfiak akarják ezeket a nőket?
Nyilván nem a duci, igényes 75-80 kg körüli aranyosan telt nőkre gondolok, hanem a borzalom kategória... Ez a semmi nőiesség, aránytalanul elhízott 100 kgos nők, akik ilyen rövid igénytelen haj csúnya elhízott fej, semmi nőiesség, semmi arányosság, semmi szépség
Badoon is van jó pár belőle Pest környékén meg lehet nézni kikre gondolok, de egyszerűen hihetetlen hogyan lehet így elhagynia magának az embernek.
Persze lehet fogni hormonokra de ez látszik hogy igénytelenség is.
Biztos sikere lehetnek ezeknek a nőknek mert rám ők sem szoktak írni....
Azért tegyük hozzá: nem minden pasi tökéletes. Köztük is vannak elhízottak, kevésbé előnyös külsővel rendelkezők,szenvedélybetegek, rossz körülmények között élők,és mindkét nemből alacsony IQ-sak.
Különbözőek vagyunk, és különböző az ízlésünk.Szerencsére.
9. Akkor én nőies feminin pasi vagyok mert baromira nem így működök?
Amúgy ha ez igaz akkor szégyellem hogy férfinak születtem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!