Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, ha egy nagyon csinos vonzó nőnek ilyen az önbizalma?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm a Zsuzsi ő az igazi jó nő szerintem, olyan 9 esnek mondanátok itt ha kitenném ide képét.

De valahogy nem érzi magát jó nőnek szerinte nem is néz ki jól, ami a meglepő az a pasija most gondoljátok el egy nálad százszor rosszabb, elhízott, kopaszodó, tokás - borostás igénytelen férfira, kolléganőm biztos hogy többet keres mert középvezető pozícióban van a cégben. A férfi meg úgy tudom történelemtanár. Szóval gondolhatjátok a fizetés beli különbséget is

2019. nov. 16. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem volt mindig az. Engem középiskolában végig aláztak, gúnyoltak, megszégyenítettek általános iskola felső tagozattól kezdve. Egyetemen kupálódtam ki kívül-belül, bár utóbbinál az emlék sokkal tovább elkísért... Elvileg jó nő vagyok, nagyon sokan dicsérnek, majdhogynem csodálnak, akarnak velem hobbifotózásokat tartani a fotós ismerőseim... Mostanra elhiszem magamról, hogy a munkámnak meglett a látszatja, de nagyon - nagyon hosszú időn keresztül ugyanaz a csúnyácska, duci, csúnyabőrű, fiús frizurájú nőszerű izé voltam belül és elfelejtettem, hogy az vagyok, akit akkor látok, mikor tükörbe nézek.
2019. nov. 16. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még valami: ez az ízlésemet nem befolyásolta. Én is az átlagosabbakhoz vonzódom, azt érzem "otthonosnak", érzelmileg az áll hozzám közel, bármennyire meglepő. A párom is egy tök átlagos ember, őt tudom szeretni igazán. Nem tudom megfogalmazni, engem taszít az objektíve fullos külső. Rá meg ránézek és boldog vagyok, szerelmes. Akkor is, ha sokan nem értik. Nekem mellette van "otthon" érzésem.
2019. nov. 16. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Vagy egyszerűen csak nem nyalják falják őt körbe és nem mondogatják neki és nem éreztetik vele és nem növelik az egóját a fellegekbe csupán azért mert jó nő...

Lehet, hogy akik között ő éli a napjait , nem egy nyáladzó figurák és nem kezelik őt másként mint a többit.

2019. nov. 16. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor inkább lehúzzák az ilyen nőket irígységböl vagy, hogy nehogy jobb pasit merjen keresni.

Sokszor a szülők és nagyszülők a szomszéd gyerekét ajnározzák a sajátjuk helyett. Így az értéktelennek, csúnyának, butának érzi magát. Pedig közben lehet, hogy pont az ellentéte és egy kis biztatással "szuper" lehetne.

2019. nov. 16. 14:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a kezdetek a meghatározóak. :/

Nekem is sokat javult az életem gyerekkorom óta, a külsőm is, mégis olyan rondának érzem magam, mint akkor voltam.

2019. nov. 16. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!