Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti járnátok egy olyan pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok egy olyan pasival, akinek több százezer forintnyi értékű LEGO-gyűjteménye, több százas DVD-gyűjteménye, és több tucat repülőgépmodellje van?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy 10+ éve dolgozik stabil munkahelyen, és saját pénzéből finanszírozza mindezt. De szüleinél él, mivel nincs oka külön költözni egyedül bárhová is.

Vonzóak az ilyen gyűjtemények, vagy inkább éretlenséget sejtetnek, ami elijeszt?

2019. nov. 16. 02:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#10 Szerintem ő a szóbanforgó férfi.
2019. nov. 16. 10:38
 12/20 A kérdező kommentje:

9-es, 10-es:

Egyik sem talált.

2019. nov. 16. 10:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek nem kellene meghatározónak lennie egy kapcsolatban. Többet számítanak a közös témák, azonos értékrend, empátia a másik iránt, tisztelet, kommunikáció, hűség. Én rajeszközöket is füzeteket gyűjtök. Használom is őket, de ennyire nem lenne szükségem.
2019. nov. 16. 15:05
 14/20 anonim ***** válasza:
#2 vagyok. Véleményt kértél, én írtam. Arról nem tehetek hogy nem tetszik. A gondolkodásmódomat pedig hagyjuk, nem hiszem hogy kamaszos vagy gyerekes. Igenis nem szeretnék a mamával folyton összefutni amikor felmegyek a férfihez és nála töltök egy két éjszakát.
2019. nov. 16. 16:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Szóval azt amit albira költenél azt végülis félre rakod vagy abból finanszírozod a hobbidat? Mert ha ennyire ellene vagy annak, hogy egy ház árat kifizesd albira a sok sok év alatt, akkor gondolom félre teszed ezt egy házra.
2019. nov. 16. 16:40
 16/20 A kérdező kommentje:
Megint mondom, hogy nem én vagyok a kérdésben szereplő személy.
2019. nov. 16. 18:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Én biztos nem jönnék így össze veled. Akkor fizess elő saját lakásra, előbb utóbb úgyis el kell költöznöd, nem élhetsz örökké mamahotelben.
2019. nov. 16. 20:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Akkor te vagy a mama?:D Kizárásos alapon.
2019. nov. 16. 20:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem,mert értelmetlen dolgokat gyűjt.DVD nem ér semmit,nem is fog.A Legot talán el lehet passzolni,de ebbe se ölnék pénzt.A 3.-ba végképp nem.Jobban járt volna ha ezt a pénzt félrerakta volna inkább.
2019. nov. 17. 02:48
 20/20 The Wounded Eagle válasza:
És miért van ennyi szar párkapcsolat... Én sem költöztem addig el míg nem volt meg az akivel megérte lépni... Addig is tudtam félre tenni plusz anyu koszt 4ever. Én is éltem a hobbimnak mert volt miből. Költözés után le álltam mert nyilván való volt hogy más az elsődleges cél. Azóta mind 2 bőven működik kivéve az idő hiányt xd szar dolog felnőni
2020. aug. 13. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!