Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek a férfiak az internetes ismerkedésben?
Hihetetlen számomra hogy miért van olyan sok férfi az internetes ismerkedési oldalakon.
Voltam ilyen oldalon és borzalmas.... Hihetetlen férfi többlet miatt a nők el vannak szállva, vissza sem írnak, ha vissza is írnak neked kell rohanni utánuk mert rengeteg férfi között válogathatnak.
Én nagyon megalázónak találtam ezt a helyzetet hogy ennyire egyoldalú a dolog. Illetve sokszor csak a csúnya vagy nagyon kövér nők állnak veled szóba. Semmi jót nem látok ebben az ismerkedési formában
Ezt nőként írom, hogy szeretem az online társkeresést. Olyan emberekkel találkozhatsz, akikkel a 'való életben'sosem találkoznál. Nekem ez elég ok volt rá. Szerencsére 2 éve kapcsolatban vagyok, T*nderen ismerkedünk meg. Nagyon örülök, hogy sikerült összehozni, a netes társkeresésen kívül sehol máshol nem futottam volna vele össze különböző hobbik miatt és akik pedig a baráti kört mondják mindig, az is előbb utóbb kimerül.. Sosem értettem, hogy miért ellenzik ennyire a netes ismerkedést az emberek. Élőben kapcsolatot tudsz létesíteni 10 nővel/férfival. Miért elégedj meg ezzel a kicsi lehetőséggel? Miért ne 'válogass'több 100 ember közül? Sokkal nagyobb az esély rá, hogy megtaláld a 'Nagy Őt'. Egyébkent meg azért nem írnak vissza a legtöbben,mert napi 50 ugyanolyan üzenetet kapnak. 'Szia! Hogy vagy' 'Szia! Milyen volt a hétvégéd?' . A nők általában olyannak írnak vissza, aki 'frappáns'üzenetet küld, esetleg olyan kérdést tesz fel,amire szinte muszáj reagálnod. Te sem szívesen válaszolnál 50 idegennek ugyanarra a kérdésre gondolom. Illetve még azzal tudod őket megfogni, hogy 1-2 nap chatelés után felhívod őket és telefonon beszélsz velük. Sokkal emlékezetesebb egy telefonbeszélgetés, a hangja, a stílusa, mint egy szinte egyoldalú chatelgetés. Én csak ajánlani tudom az online ismerkedést!
U.I.:
Idén voltunk t*nderes esküvőn, szinte az összes ismerősömnek, rokonomnak onnan van a párja. Tehát biztos van benne valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!