Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam, hogy ne rontsam el?
Ismerkedek egy nővel, úgy tűnik kölcsönös a szimpátia.
De sok dolgot nem tud még rólam. Sok hibát elkövettem már életemben, amit nem szeretnék többször, és rosszul érzem magam, hogy erről nem beszéltem még vele.
Pl. nekem voltam éjszakás kalandjaim nőkkel, de soha senkit nem csaltam még meg. És soha nem használtam ki senkit, mindig korrekt voltam ilyen téren, most pedig egyértelműen komoly kapcsolatot szeretnék.
Másik pedig az, hogy én régen sokat drogoztam. Nem éltem túl tiszta életet. És elég gázos ismerőseim voltak, elég gázos életem.
Félek, ha ezt megtudja rólam, már nem is leszek annyira szimpatikus.
Ezek egyáltalán nincsenek hatással a mostani életemre. Azért akarom majd elmondani neki, mert szeretném ha bízni tudna bennem, mármint őszinte alapokra szeretném építeni a kapcsolatot, ha ebből lesz valami.
Szerintetek mikor érdemes ilyesmit elmondani?
2 dolgot tehetsz:
1, Azt teszed, amit itt jellemzően a nők tanácsolnak minden múltbéli dologgal kapcsolatban: Ne mondd el, az a múlt.
2, Megvárod, amíg beléd szeret és utána jössz elő ezekkel a dolgokkal. Ha már meghódítottad, akkor nem fogja zavarni.
És nyugi: Ő sem mondja el, hogy esetleg gangbangbe vágták vagy megcsalta minden előző pasiját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!