Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy egy hús-vér talpig férfi nem mer megszólítani egy nőt?

Figyelt kérdés

Nem egyértelműek a flörtjelek? Túlságosan zavarban van?

26N 30F

2019. nov. 13. 22:15
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Félénk, és igen, ennyire. Én sem tudnék leszólítani senkit, bár én nem nézek ki jól sajnos és nincs állítólag semmilyen kisugárzásom. Én 31 vagyok, nulla kapcsolattal a hátam mögött.
2019. nov. 13. 22:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Sosincsenek egyértelmű "jelek".

Mellesleg meg itt nem csak arról van szó, hogy mer-e vagy sem. Hanem arról, hogy leszólit addig oké, de mit mondjon? Pl egy vadidegen nőt le akarok szólítani, az addig oké, de mit mondjak egy olyannal akik egyáltalán nem ismerek? Itt nem a félés a fő gond, hanem, hogy mit mondjak egy olyannak akiről nem tudok semmit?

Egyébként meg tudtommal nem fog megállni a világ ha egy nő is megszólít egy férfit...

2019. nov. 13. 23:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Amit ti nők egyértelmű jelnek gondoltok, azt rajtatok kívül a kutya sem veszi észre.
2019. nov. 14. 07:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem vágtam a szerintetek "egyértelmű" jeleket. Tudnál listázni nekem 15-20 dolgot amire figyelnem kéne?
2019. nov. 14. 07:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Honnan ismered, ezt a csupa hús és vér embert, ő egy hentes? :D
2019. nov. 14. 08:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki talpig férfi, akkor bárkit le kell szólítania, aki flörtöl vele?
2019. nov. 14. 09:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom fel sem merült benned, hogy esetleg nem jössz be neki? Tudom, hogy női ésszel képtelenség megérteni, hogy nem köteles rád mozdulni.
2019. nov. 14. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mintha ott lennénk és tudnánk... Az véletlen sem lehetséges, hogy sz*rt sem akar, nem?
2019. nov. 14. 16:46
 9/9 A kérdező kommentje:

De felmerült bennem persze...

Köszönöm mindenkinek!

2019. nov. 14. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!