Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a sok rendkívül sikeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a sok rendkívül sikeres (nek minősített önmaga által) nő, miért tölti idejét a társkeresési problémák témakörben?

Figyelt kérdés

Plusz még intelligensek is, fizetésük az egekben, és jól is néznek ki, az férjük/barátjuk egy isten stb. (és ezeket el hiszik), de valamiért nem tudnak az életükkel mit kezdeni, csak a gyéká társkeresési problémák c. kategóriában oltogatnak mindenkit.

Tényleg nincs jobb dolgotok?

2019. nov. 13. 16:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
23%
Biztos a színházból, olvasás és utazás közben írkálnak. Mert ugye ha ezek megvannak akkor bárkit ki lehet oktatni. :D
2019. nov. 13. 17:00
 12/20 anonim ***** válasza:
97%

Én például szeretem kiengedni a gőzt és megmondani itt a tutit azoknak, akiken úgy érzem, segítene vagy ha úgy érzem, hozzátesz a véleményem a témához. Az oldalt régóta követem, vissza-visszatérő tag vagyok, vannak időszakaim, mikor inkább facebookon kommentelgetek.

Nekem ez a hobbi (ha lehet annak hívni) rám ragadt és néha előveszem. Nem is az, hogy nincs jobb dolgom, de néha jólesik figyelni, hogy hogy pontoznak, mennyire "valid" a véleményem, értékrendem mások szemében, nekem például ez a visszajelzés egy fontos dolog. Emellett szeretem megismerni mások gondolatmenetét is. Az oldal tudtommal nem ismerkedésre van elsősorban, így az nem zavaró tényező, hogy van párom, legalább a saját kapcsolatomra hivatkozva tanácsolhatok dolgokat. Az ismerkedős üzenetekre nem szoktam válaszolni. Alapvetően szeretek segíteni, szeretem az embereket megfelelő irányba terelni, de személyesen erre a célra csak a barátaim vannak, ők meg nem igénylik annyira a tyúkanyóskodást, rendben vannak. Itt viszont nagyon sok az elborult, burokban élő ember, akinél gyakran nem is bírom ki, hogy ne próbáljam őket jobb belátásra bírni. Az életem elég jó ahhoz, hogy referencia legyen és úgy érezzem, hogy ha valaki egy kicsit abból a szemszögből megismeri az adott dolgot, ahonnan én látom és ahonnan hoznék a magam esetében egy valószínűleg sikeres döntést, akkor talán ő is hatékonyabban tud cselekedni a saját ügyeiben. Egyébként nem csak ez a kategória létezik az oldalon, én ott szólok hozzá, ahol úgy érzem, releváns a véleményem.

2019. nov. 13. 17:11
 13/20 anonim ***** válasza:
71%

Nekem jól esik látni, hogy sok nyomorult férfi annyira béna, hogy hozzájuk képest a szerencsétlen pasim egy főnyeremény, nem pedig lúzer. Ilyen egyszerű. :)

Ja meg néha szeretek kamu történeteket irkálni, jól esik a lelkemnek, még ha kamuból is úgy érezhetem nekem sokkal jobb minden.

Kb ennyi :D

Lepontozhatjátok az őszinteségem.

2019. nov. 13. 17:42
 14/20 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem azért hogy választ, kompetens véleményt írjanak azoknak, akiknek nincs, vagy nagyon kevés tapasztalata van párkapcsolat terén.
2019. nov. 13. 17:48
 15/20 anonim ***** válasza:
80%

1. Barmilyen hihetetlen, en jol szorakozok itt, tudom engem minosit.

2. Ha csak egy embernek is tudok segiteni h ne adja fel, ne vagja fel az ereit vagy pozitiv peldakent lebegjen elotte amit megosztok, akkor megerte.

3. Alazni,lepontozni nem szoktam, nem hienazni jarok ide vagy rohogni mas nyomoran.

2019. nov. 13. 17:54
 16/20 anonim ***** válasza:
91%

Bocs, nem tudtam, hogy a felnőtt kapcsolatok kategóriába kizárólag incelek és kamaszfiúk írhatnak, akinek haveri kapcsolatot se sikerült kialakítani senkivel.

Apropó: ők egyébként mit keresnek itt? Mire fel osztogatnak tanácsokat?

Jó, hogy be nem tiltjátok, hogy hozzászólhasson a témához olyan is, akinek van tapasztalata...

A másik: ma írtam 6 választ, ezzel együtt. Az kb. 12 perc az életemből. Komolyan ezzel a 12 perccel el kéne számolnom vadidegeneknek? Főleg olyanoknak, aki hajnalban, munkaidőben, hétvégén, este, és kb. 0-24-ben csüng az oldalon, és olyan szinten függő, hogy napi 5-10 kérdést ír ki?

2019. nov. 13. 18:51
 17/20 anonim ***** válasza:
95%
Sikeres kapcsolatban élek szóval igyekszem tanácsot adni. plusz 2 hónapja itthon vagyok egy súlyos baleset miatt szóval időm mint a tenger . Érdekes dolgokat olvasgatok itt
2019. nov. 13. 19:06
 18/20 anonim ***** válasza:
94%
Örülök, ha úgy érzem, hasznos tanácsot adhatok, bár legyen a kérdés kamu avagy nem.
2019. nov. 13. 19:10
 19/20 anonim ***** válasza:
4%
16: Mi köze a haveri kapcsolatnak a párkapcsolati kategóriához? Vagy te a haverokkal akarsz intimkedni? Nekem vannak barátaim, kapcsolatom viszont nincs. Én kérek elnézést, komolyan, ha ebbe a kategóriába csak az jöhet, akinek minden megy és sikeres a kapcsolata, nem pedig az, akinek tanácsra lenne szüksége , hogy kialakíthasson egy kapcsolatot.
2019. nov. 13. 22:56
 20/20 anonim ***** válasza:
90%
Jó itt olvasgatni a sok nyomi pasi sírását.
2019. nov. 14. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!