Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi tétje nincs, de nem értem mire jó ez az egész?
Valaki akivel ismerkedsz legyen az tinder, badoo vagy egyéb más felületen ,miért jó azt hazudni ,hogy Londonban vagy Ausztriában dolgozol de 2 nap múlva mész vissza, de közben látod ,hogy valahol ott van a közeledben ?
Mindenki hazudik,vagy füllent de ez normális dolog? Ezt csak velem csinálja vagy mással is ekkora hazugságokat kanyarint? Egyáltalán mire jó ez? N29
Elso vagyok... lehet azert mert menonek akar tunni h kulfoldon dolgozik ...meg h pentek este is o olyan fontos h dolgoznia kell
A masik h baratnoje van es igy “ellehetetleniti” a talalkozas lehetoseget teljesen, ameg nincs biztos alibije a talalkozora
De nem tudom ki ilyen ostoba , gondolom ha hasznalja az appot akkor tisztaba van vele h mutatja a tavolsagot h ki merre van uh tok hulyeseg.. kerdezd meg tole h “te amugy miert mutatja azt h 2 km-re vagy amikor ausztia innen 250?”
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!