Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi tétje nincs, de nem értem mire jó ez az egész?
Valaki akivel ismerkedsz legyen az tinder, badoo vagy egyéb más felületen ,miért jó azt hazudni ,hogy Londonban vagy Ausztriában dolgozol de 2 nap múlva mész vissza, de közben látod ,hogy valahol ott van a közeledben ?
Mindenki hazudik,vagy füllent de ez normális dolog? Ezt csak velem csinálja vagy mással is ekkora hazugságokat kanyarint? Egyáltalán mire jó ez? N29
Rosszul fogalmaztam...
Elvileg nincs itthon de közben azt jelzi,hogy ott van a közeledben valahol.
Miért jó ,mire jó ?
Nekem 2hétig hazudozott valami ribi, közben gyültek az ellentmondások, aztán felhoztam neki, hogy nem igazán értem már, pontosan akkor mi is van. Mire beismerte, hogy igazából ezek kamuk voltak, csak szereti ha a pasik ráirnak, hogy milyen szép.
És ez nem egyedi eset.
De mi a jó ebben ?
Nem mindenki hülye,csak lehet nem szól !
Nem buták azok a libák csak naívak ,és úgy gondolják(magukból indulnak ki) ha már ők őszintén beszélnek veled, akkor biztos a másik fél is, csak véletlen a hülye le buktatja magát előbb utóbb !
Nem értem mire jó ez az egész kamuzás ?
Az ilyen beteg
Akit rajtakpram mert egy ismerőse Bejeloltele egy képen és helyileg higy hol van ( egy étterem ) ..Perzse a képen is ott volt
Jah Aztis tagadta
Notórius hazudozó
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!