Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olvastátok a hírt, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvastátok a hírt, hogy egy ezredes péppé verte a feleségét? Az ilyeneknek miért jut ilyen csinos nő, miközben én totális odaadóként még mindig szűz vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

Az a legfurcsább, hogy az első verés után is kitartott mellette, ahelyett, hogy lelépett volna. Az ilyen szép nők miért ragaszkodnak az ilyen pasikhoz ennyire, hogy elviseljék a brutális erőszakot is. Eközben meg ittvagyok én 170 centis, vékony huszonéves srácként. Sose bántanék egy lányt se (nem is tudnék), maximálisan hűséges lennék és sose vonzódott irántam egy lány se. Ez a nő még akkor is sokkal jobban járt volna, ha velem él együtt és "sugarboy"-ként eltartott volna. Igaz én nem vagyok ennyire agresszív és maszkulin, de kényeztettem volna minden téren és ezerszer hűségesebb vagyok mindenkinél. Hogy lehet, hogy a magamfajtáknak nem jut lány az agresszív pasikat meg akkor is eltűrik a nők, ha totálisan megalázzák őket?

2019. nov. 12. 19:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Pont olyan vagy, mint az ezredes, ezért irigyled tőle ezt a lófejű dromedárt. Neked nem a nő kell, hanem a tudat, hogy péppé verheted, kiélheted rajta a szadizmusod, és mégse hagy el.

Millió példa van szép, romantikus szerelmekre. Miért nem őket irigyled?

2019. nov. 12. 20:36
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

"ezerszer hűségesebb vagyok mindenkinél"

Nem, nem vagy hűségesebb, mint a többi szűz fiú.

2019. nov. 12. 22:52
 13/18 anonim ***** válasza:
34%

Azt a rohadt, hát ezt a nőt tényleg brutálisan elgyepálta. Először azt hittem valam iviasz bábú van a képen.

A kérdésedre a válasz: a nők nagy része nem a kedves, megértő "jófiút" (=papucs) keresik, hanem olyat, aki ez bizonyos határig mondhatni agresszív, irányító típus, és helyre teszi őket ha kell. Nyilván nem úgy, hogy péppé zúzza a fejüket, de mégis érezteti, hogy ő a domináns.

Ha jó vagy egy lányhoz, a tenyereden hordozod, mindent megteszel érte, sose leszel sikeres a csajozás terén. Nekem van egy nagyon jó barátom aki folyton ezt csinálja. Ha belép az életébe egy csaj, aki megtetszik neki (nagyon), akkor elkezd teljesen "becsicskulni" neki. Kocsival fuvarozza, elviszi vásárolni, a csaj megbeszélni vele minden, akár teljesen intim gondját stb. Aztán persze a mindig az a vége, hogy a kiszemelt csaj összejött valaki mással, vagy akár többször is "gazdát" cserélt közben. Hiába mondtuk neki, hogy attól még, hogy hűséges szolgát, inast játszik nem fog neki soha összejönni, nem hallgat ránk.

Igazából ahhoz, hogy nőd legyen nem kell olyan sok minden.

Legyél kemény (minden téren :D), határozott = kissé egoista, nagyképű, láttasd folyamatosan a külvilággal, hogy te mekkora "faßagyerek" vagy és legyen jó szöveged/olyan kiállásod, külsőd, ami bejön a nők nagy részének. Szóval pl. kigyúrhatod te magad, de ha közben a személyiséged nem változik úgy, hogy bizonyos erőteljes "kisugárzást" is szerzel, akkor látni fogja mindenki ,hogy csak kompenzálni próbálod a hiányosságaid és nem magadért csinálod az egészet.

2019. nov. 13. 06:15
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

Egyszer volt egy hasonló kérdés ahol a srác hasonlóan fogalmazott. "Bezzeg itt vagyok én, csodálatos rendezett fogsorral, tiszta illatos ruhákban ülök a gép előtt és nem tudnék senkit se bántani mert olyan gyenge vagyok" 😂😂😂

Nem túlzok, tényleg ezt írta.

Remélem tudod, hogy aközött, hogy valaki halálra veri a feleségét és aközött, hogy valaki férfi létére borzasztóan feminim van egy szakadék, amibe rengeteg más férfi belefér. Olyan ez mint egy skála, az egyik végén te vagy a másik végén meg az erőszaktevő. És hidd el egyik se kell a nőknek. Legyél rendezett tiszta, de ez alap dolog, legyél határozott, ne emelj kezet a szerelmedre, de legyél annyira erős hogy ki tudj védeni egy támadó ütést, ami lehet nem rád jön majd hanem a melletted álló barátnődre. Lány az nem "jut". Ez olyan mintha szegény lennél és azt mondanád, hogy nem jutott étel mert a nagyobb erősebb bátyám megette. Az hogy valaki kapcsolatban legyen két emberen múlik. Rajtad és a lányon. Ha tetszel a lánynak akkor téged válszt, nem úgy mint a kaja ami "jut". A kaja nem választhat, azt megeszed és kész, az nem utasít vissza. A lány viszont ha nem tetszel neki visszautasíthat. Hidd el nem véletlen, hogy egy lány se akar veled semmit. Csinálj önvizsgálatot, mert valami oka biztos van, hogy senki se akar veled semmit.

2019. nov. 13. 08:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit olvasgass jobban! A nő nem olyan rég volt a pasival, és az első pofon után elhagyta. Elmentek valami rendezvényre, hogy adjon egy esélyt a békülésre, de összevesztek. Akkor verte így össze a hímnemű fehérjehalmaz.

Ennyit arról, hogy nem hagyta el, és arról is, hogy az első pofont érdemes-e megbocsájtani.

2019. nov. 13. 09:00
 16/18 anonim ***** válasza:

Adott egy nő, aki egy bántalmazóval élt együtt, aki többször is megverte. Valamelyik műsorban volt egy riport, ahol elmondta a szakértő, hogy az illető a viselkedése alapján nem néha-néha volt ideges, hanem ez egy ilyen agresszív személyiségtípus. Szóval adott egy tipikusan hangoztatott helyzet, hogy egy nő olyan férfit választott, aki egy agresszív állat, veri és nem egy normálisat.

Adott a kérdező, aki magát normálisnak tartja, nem bántana egy nőt sem és nem kap pasit. Talán jogosan felmerül benne, hogy a sokszor hangoztatott női válaszok arról, hogy az agresszív pasik nem kellenek a nőknek, nem is annyira hitelesek.

És adott (eddig) 15 válasz, amiből: 9 egyszerű beszólás. Hát, ez azt hiszem, mindent elmond a helyzetről... :D

2019. nov. 14. 13:01
 17/18 anonim ***** válasza:

#16 Ha ilyen a normális férfi, akkor mind selejtek vagytok.

Utánaolvasni a bantalmazo kapcsolatok dinamikájának, és annak hogy hogy lehet ilyenekben ragadni már büdös nektek, de az bezzeg nem, hogy a szar kis szüzességeteket többre tartsátok egy gyilkosságnál. De ez még csak nem is egy egyedi eset. Rendszeresen látni, hogy incelek magukat állítják be nőkínzások és nőgyilkosságok áldozatának.

Legyetek már mgtow-k végre, és pofa be a nőkről, amíg a létező legminimalisabb emberi tiszteletet sem tudjátok tanúsítani az áldozatok irányába.

2019. nov. 14. 14:13
 18/18 anonim ***** válasza:

"az első verés után is kitartott mellette"

Persze, mert megfenyegette. Amúgy a bántalmazás mindig az önbizalom leszedálásával kezdődik, sosem a tényleges ütéssel. Így hát persze, hogy mire oda kerül a sor, nem mer lépni. Ráadásul szégyelli is, hogy áldozattá vált.

Na meg a hapsinak biztos lehetett egy megnyerő stílusa. Ez szomorú, de az ilyen emberek általában könnyen megszerettetik magukat a környezetükkel. Katonatisztként még tisztelhették is. Aztán ha a bántalmazott szólni mer, akkor megkapja, hogy "de hát ő olyan jó ember, túlreagálod". Közben nem jó ember, csak jól játssza az agyát az elején, és vannak kapcsolatai.

Tudom, hogy most a volt osztálytársai hívták a mentőket, de itt teljesen egyértelmű volt, hogy mit tett a nővel.

Amikor még "egy-két pofonnál" tartanak, akkor nem látszik ennyire. Sajnos.

Szerintem borzasztóan szomorú, hogy ezek a szörnyetegek képesek a környezetüket megvezetni egészen addig, hogy ne maradjon menekvés tőlük...

2019. nov. 14. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!