Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi történik, ha abbahagyom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik, ha abbahagyom a netes társkeresést?

Figyelt kérdés

24/L vagyok.

Még utoljára gimiben volt olyan, hogy olyan fiúval jöttem össze, akit élőben ismertem meg, mert jártam bulizni, suliba, így volt lehetőségem is rá. Utána elkezdtem neten ismerkedni, főleg Tinderen, de más társkeresőkön is. Nem vagyok ezek ellen, szerintem lehet normálisat találni, hiszen volt kapcsolatom is ezekről. Viszont odáig eljutni, amíg találok egy normálisat, olyat, aki érdekel, nem idegesít, intelligens... Fúúúú...

Szerintem könyvet tudnék írni az idiótákról, akik az interneten vannak :D És nem csak az interneten vannak, persze, de mivel aktívan használtam ezeket, sokakkal beszéltem, a többségnek visszaírtam, ezért kaptam hideget-meleget.

Vagy elkezdtek hülyeségeket beszélni, vagy sértegetni, ha nem olyan választ kaptak, amit hallani akartak, vagy nagyon durván nyomultak, zaklattak és még sorolhatnám.

Úgy döntöttem, jegelem ezeket, kell egy kis pihi, mert sok pillanatomat rontotta el egy-egy ilyen eset. Na, de az a probléma, hogy még mindig nincs barátom. Dolgozom, a közvetlen munkatársaim házas férfiak vagy nők, az éttermi részen szoktam látni helyes, kb velem egyidős fiúkat, de egy ilyen helyzetben szerintem hülyének nézik azt a nőt, aki kezdeményez, mert vagy társaságban van és inkább velük ebédel, vagy barátnője van, vagy "elveszem a küzdést tőle". Bulizni nem járok, már nem szeretem. Más programokon nem nagyon veszek részt, de ha veszek is, sosem volt olyan, hogy akár csak tetszett is volna valaki.

Így is rám találhat a szerelem, ha nem direkt keresem, csak élem az életem és majd úgyis belebotlok az ideális társba?

2019. nov. 11. 11:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugy ritkan van, hogy odajon valaki, ha ismerosokkel vagyok, de amikor egyedul, akkor 3 napja pl meg a Lidlben is randira hivott egy pasi. :)
2019. nov. 11. 15:56
 12/19 anonim ***** válasza:

"padon és beszélgetünk, vásárolgatunk, vagy kávézóban/étteremben vagyunk. "

És nekik nincsenek pasijaik?

2019. nov. 11. 18:21
 13/19 A kérdező kommentje:

#11 Wow, biztos nagyon szép lehetsz, ő meg bátor :)

#12 Van, akinek van, mert még az egyetemen a kollégiumban ismerte meg a párját, van, akinek nincs.

2019. nov. 11. 18:24
 14/19 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, 32 es tulsulyos picit. Szoval eleg tavol vagyok a szepsegidealtol.
2019. nov. 11. 18:29
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

" Van, akinek van, mert még az egyetemen a kollégiumban ismerte meg a párját, van, akinek nincs."

Te szerintem trollkodsz. Mert érted ebből mi következik? Azoknak a csávóknak is gondolom vannak haverjaik, akik szintén egyedül vannak, így összeáll már a kép?

2019. nov. 11. 18:35
 16/19 A kérdező kommentje:
Már próbálkoztam, megismerkedtem mindenkivel, akivel lehetett, egyikkel se volt kölcsönös szimpátia.
2019. nov. 11. 18:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Az internet nem egy párhuzamos világ, ami a hülyéknek van fenntartva és nincs átjárás.

Az internetes társkeresés a nagy számok törvényére alapoz.

Megismersz mondjuk egy hónap alatt 100 pasit, neked csak egy kell, szóval lesz 99 (vagy 100) nem elég jó.

Személyesen hány férfit ismersz meg egy hónap alatt?

Lényeg, hogy n-1 lesz a kieső, viszont az n-et tudod befolyásolni az által, hogy mennyire teszed oda magad a társkeresési piacra.

2019. nov. 11. 20:05
 18/19 anonim ***** válasza:
51%

"egyikkel se volt kölcsönös szimpátia."

Hát akkor valamit magaddal kezdjél, mert ha még élőben sem megy, akkor neten pláne nem fog.

2019. nov. 11. 21:45
 19/19 A kérdező kommentje:

Jézusom😂 mert 3-4 emberrel nem jöttünk ki annyira hogy abból szerelem legyen, akkor máris velem van a baj...

Az értelmes válaszokat köszi megint :)

2019. nov. 12. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!