Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megint találkozok egy nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint találkozok egy nővel, de hogy csináljam hogy ne rontsam el?

Figyelt kérdés

Általában minden jól megy, szimpatikus vagyok, amíg ki nem derül, hogy voltam már zárt osztályon. De ez után sosem hiszik el, hogy normális vagyok. Az segít, ha ma délután viszek zárójelentést, amin rajta van, hogy nincs velem gond?

Miért ennyire előítéletesek a nők? Csak azért voltam bent, mert fura emlékeim voltak és azt képzeltem, hogy sorozatgyilkos vagyok és menekülnöm kell a rendőrség elől.

De ez kezelve van, nincs semmi bajom. Soha nem is bántottam még senkit, sőt pont ettől szorongtam, hogy azt hittem igen és ez nem volt önazonos.

2019. nov. 11. 08:37
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy miért hiszitek azt hogy trollkodok. Én tényleg sokat dilemmázok ezen. És amúgy volt olyan nő, akit nem zavart. Őt a zárt osztályon ismertem meg.

Szerintem ha valakit ez nem rémiszt el, akkor onnantól nem lesz olyan, ami bennem zavarná.

Nem értem mi a baj ezzel.

Ti sok dolgot titkoltok a pártoktól?

2019. nov. 11. 12:33
 22/24 anonim ***** válasza:
Akkor ne verd at, de fejemet ra teszem jon par het mulva a kerdes, hogy miert olyan nagy baj, ha regen voltak gyilkos gondolataim. Azt nem allitom, hogy beteg lennel meg mindig, de ammennyire kiforgatod az ember szavat, es ide jossz segitseget kerni, aztan teljesen mas kontextusban a sajat igazadat probalod eroltetni eleg gaz. A helyzet egyertelmu, en sem akarnek egy ilyen notol semmi, tehat ha tenyleg minden ok ne mondd el, ezzel nem atvered, de bakker miert kell rogton mindenrol tudnia, aztan ennyi. Vagy eroskodhetsz meg tovabb, de akkor ne lepodj meg ha annyi lesz a lannyal mert szentfazekoskodsz.
2019. nov. 11. 13:21
 23/24 anonim ***** válasza:
83%

Csak nem bírod abbahagyni.

Tényleg... miért nem szintén olyan nőkkel ismerkedsz akik zárt osztályon voltak, de már meg gyógyultak? Neked se kell akit nem tartasz normálisnak? Hiába gyógyult -már meg?

2019. nov. 11. 15:47
 24/24 A kérdező kommentje:

Mondtam!

Az exemet a zárt osztályon ismeretem meg. Képzeld ott is emberek vannak.. -.-

Azért került be, mert idegösszeomlást kapott és nem tudta hol van. Gyógyszert sem kapott bent, csak megfigyelték. Azért kellett a zárt, hogy ne mászkáljon el..

Nem értem mi a gondotok az ilyesmivel.

2019. nov. 11. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!