Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci nők hol ismerkednek? Társkeresőn ha kiîrom senki nem ír szinte .
Figyelt kérdés
2019. nov. 10. 14:08
11/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó de nem vettem magamra amit irt....
2019. nov. 10. 14:25
12/18 anonim válasza:
Nincs mit. Rettentően zavar, amikor ez jut eszébe valakinek még ha csak poén szintjén gondolja is. Érdekes, olyat senkitől nem olvastam, hogy "benned is biztosan van valami olyan belső érték, amit még nem vettek észre."
13/18 anonim válasza:
Nem bantasnak szantam meg ha nyers is volt. Komolyan mondtam. :D szerintem, ha valaki jo az oralban azert az ereny.
15/18 A kérdező kommentje:
Akit érdekelne írjon privatban rám ide nem írom ki pletyka témának
2019. nov. 10. 15:58
16/18 anonim válasza:
Szerintem amúgy ne azt írd ki, hogy duci vagy, hanem olyan képet rakj ki amin látszik a jelenlegi súlyod. Ha látják mit kapnak nagyobb eséllyel keresnek meg. Így, hogy csak leírva látják, hogy duci mindenki azt képzel el amit akar. A fogalom is több jelentéssel jár, ami valakinek duci az másnak a pont jó van mit fogni kategória.
17/18 A kérdező kommentje:
Van kép is! De az adatokat is be kell írni
2019. nov. 10. 19:21
18/18 anonim válasza:
Ha sikerül megtudnod a receptet, velem is megoszthatják hátha sikeres leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!