Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik, hogy valakinek nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy valakinek nincs társa ebben az életben?

Figyelt kérdés
Túl sok próbálkozás, túl sok csalódàs után úgy érzem felesleges az egész. Úgy érzem olyan, mintha az élet azt próbálná jelezni ezzel, hogy nekem nem jutott pár és kész.

2019. nov. 9. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Senki nem tudhatja, hogy létezik-e ilyen vagy sem. Az ember életében ráadásul akár sok kapcsolat is lehet, amik mondjuk 1-2 évig jók, aztán elromlanak - abban az időszakban viszont ők is lehetnek társaid, pedig szerintem ez nem sorsszerű.

Ne támassz elvárásokat, és ne gondolkozz ezen. Nekem is évekig nem volt gyakorlatilag semmilyen sikeres párkapcsolatom (sőt, sikertelen sem), aztán már nem is érdekelt, és tényleg a semmiből, sok kis véletlen összességének köszönhetően ismertem meg a mostani párom, akivel biztosak vagyunk egymásban már jó ideje. Ez ilyen dolog.

2019. nov. 10. 00:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egyesnek igaza van. Le kell xarni az egészet, leginkább a nőket nagy ívben. A legtöbb annyit nem ér, mint egy légyxar az ablakon. :D
2019. nov. 10. 01:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Mivel minden ember maga dönt hogy kivel kíván összejönni vagy nem jönni. Így ez simán előfordul.

Valakinek van és jó neki, valakinek nincs és jó neki.

Valaki sz...ra kapcsolatban, van valaki meg elvált.

2019. nov. 10. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!