Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik, hogy valakinek nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy valakinek nincs társa ebben az életben?

Figyelt kérdés
Túl sok próbálkozás, túl sok csalódàs után úgy érzem felesleges az egész. Úgy érzem olyan, mintha az élet azt próbálná jelezni ezzel, hogy nekem nem jutott pár és kész.

2019. nov. 9. 20:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%

Nem. A fájdalommal üzen az élet, és az az üzenet pedig az, hogy ne támassz elvárásokat, és akkor nem fogsz csalódni, és nem lesznek negatív érzéseid.

Magadnak okozol minden fájdalmat.

2019. nov. 9. 20:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sok embernek nincsen és soknak nem is lesz. Én is így vagyok vele ahogyan még sokan mások.
2019. nov. 9. 20:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a többség így érez, még ha nem is túl megnyugtató dolog. Az, hogy a szerelmes filmekben mimdenki megtalálja a maga párját, a jó pedig elnyeri méltó jutalmát szintén csak egy mese.

Ezért lenne fontos a gyerekeinket racionalitásra nevelni nem tündérmesékbe ringatni őket, mert utána joggal kérdezhetik, hogy hol van a nekem szánt pár?

Nem mondom, hogy vesd el teljesen a lehetőséget, de ne is éld bele magad, és nem lesz csalódás.

2019. nov. 9. 20:44
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem tündérmesére vágyom és extra nagy speciális igényeim, elvárásaim se voltam soha. Én is csak egy átlagos párkapcsolatot szeretnék, hogy legyen kihez hazamenni, legyen kivel reggelizni, elmenni kirándulni néha, vagy csak részt venni egy esküvőn mint egy pár. Nem értem, hogy valakinek miért adatik ez meg, nekem meg miért nem. Nem mondanám, hogy baj lenne velem. Teljesen átlagos vagyok, amilyen az utcán szaladgáló emberek. Azt érzem az élet valamit jelezni próbál ezzel.
2019. nov. 9. 20:54
 5/13 anonim ***** válasza:
20%
Mint mondtam, az élet nem jelez semmit. Ha szenvedsz, az abból ered, hogy tudattalanul nem fogadod el a jelent, és elvárásaid vannak.
2019. nov. 9. 21:04
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem létezik. Próbáld egy kicsit egyedül is jól érezni magad. De ne keress görcsösen társat, az nem úgy megy.
2019. nov. 9. 21:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Értem, hogy nincsenek extra kívánságaid, a tündérmese alatt azt értem, hogy mindenkinek jut társ az életben. Na ez a baj ha úgy növünk fel, hogy lesz

Remélem azért, hogy sikerül találnod valakit akivel boldoggá teszitek egymást.

2019. nov. 9. 21:11
 8/13 anonim ***** válasza:
A semmi extra kívánságlista könnyen teljesíthető, ha te magad nem vagy különleges, a szó pozitív és negatív értelmében sem.
2019. nov. 9. 21:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Párja valahol van az embernek, csak vagy az egyén, vagy valami külső tényező elb×a az egészet, és szinte mindig gellert kap a dolog.
2019. nov. 9. 22:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Létezik igen, jobb ha elfogadod utána jobb lesz, a sóvárgás enyhülni fog (saját tapasztalat) ! 24f
2019. nov. 9. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!