Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen különbség van egy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen különbség van egy 20 éves, és egy 40 éves nő között? Társadalmi státusz, felfogás, életcél.

Figyelt kérdés
2019. nov. 9. 19:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Minden korban/minden nőnek megvan a maga szépsége,a kérdés az,hogy a férfi mit talál vonzónak benne. Voltam huszon,és most negyvenes /nő/ vagyok. 20 évesen sokkal gondtalanabb voltam. Ezt hiányolom most,semmi egyebet. Van gyerekem,párom,otthonom,egzisztenciám. Amik persze rengeteg örömmel,sikerrel,és kb ennyi teendővel,aggódással,szervezéssel,néha kudarccal jár. Ami fontos,h mindenki elfogadja magát,ha pedig vmi nem tetszik az életében azon változtasson. Az a fontos,hogy legyen önbizalma,célja,tartása,bárhány éves. Ezek vonzóvá tehetnek egy nőt bárhány éves.
2019. nov. 12. 20:39
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Én most 25 vagyok,még mindig egyetemet végzek,de dolgozom is mellette.Szüleim adnak pénzt és vettek lakást ahol élhetek(de nem saját névre,csak lakhatás,segítség).

A korosztályomat nézve sok különbség van ,vannak tőlem rosszabb helyzetben,de vannak tőlem jobb helyzetben is emberek. Az egyetemen sokak időben végeztek és ők már dolgoznak teljes állásban,de legtöbbjük folyton dolgozik és nem is keres túl jól.Másik részük ugyanott ragadt,folyton buliznak,kocsmáznak,isznak munka mellett is. Van a másik réteg aki velem együtt bugdácsol azért,mert nincs igazi motiváció,várunk valami csodát,elvagyunk,azért dolgozunk is ugye részmunkaidőben,eljárunk kulturális programokra néha,próbálunk felnőni de azért még sem eléggé vagy valami miatt nem megy.. Van az a csoport aki nem tnault tovább,na ők elég rossz helyeken dolgoznak,nagy részük már családos is. PLusz néhány külföldre mentek és elég jól élnek akármit is dolgoznak ott.

Én most olyan helyzetben vagyok,hogy már szeretném vgre le tudni a sulit és dolgozni rendesen,a barátommal komolyabbra fordítani a dolgokat,és egy kicsit élvezni is az életet.

Amúgy nem könnyű ez,mármint ezt nem tudják sokan megérteni,de nagyon nehéz lábra állni,főleg akkor,ha senki nem mutat példát . Az én szüleim iskola nélkül,kőkemény munkával értek el olyan sikereket amit az emberek 90% soha nem ér el,még a diplomások sem. Viszont semmit nem osztanak meg velem,nem tanítanak. Kapok is meg nem is tőlük. Rohadt nehéz, sokszor érzem,hogy vlamai pszichológsura lenne szükségem. Bennem van,hogy sikeresnek kell lennem,mint nekik,de hogyan? El vagyok veszve.

Szerintem 40 évesen már révbe érünk,már stabíl munka,személysiéged van.Talán..

2019. nov. 13. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!