Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen különbség van egy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen különbség van egy 20 éves, és egy 40 éves nő között? Társadalmi státusz, felfogás, életcél.

Figyelt kérdés
2019. nov. 9. 19:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

Eléggé sza.r,amikor már csak a pénzéért szopják le a vén, csúf fa.szt. Ráadásként olyan nők, akiken már átment egy csomó másik vén kujon.Ja és drog kell nekik hozzá, hogy nehogy elhányják magukat. Erre én biztos nem lennék büszke, hogy már csak a pénz miatt nyúl hozzám bárki. Felesleges ezt nagy teljesítménynek elkönyvelni, mert nem az. Inkább megalázó.

2019. nov. 9. 20:04
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

#6: Szerinted Angela Merkelt mennyire teszi padlóra, hogy nem akarja minden jöttment megfarkalni? Szerinted? Hát pint lexarja!

Dolgozik nálunk egy mérnöknő. Angéla Merkel egy playboy nyuszi mellette, kb egykorúak lehetnek. Fiatalon se volt szép, de most kimondottan csúnya. És? Pont letojja mindenki. 35 éve boldog házas, imádja az unokáit, gyönyörű háza van, millió felett keres, èvente jár a tengerhez három hétre, és mindenki szereti és tiszteli, aki ismeri. Mivel ért volna el többet, ha csak szép? Az elmúlik.

2019. nov. 9. 20:19
 13/22 anonim ***** válasza:
23%

Teljesen mind1 hogy Merkel személy szerint hogy éli ezt meg. A tény az, hogy egy iszonyú befolyásos nő, kilóra megvehetne minden magyar embert (meg is vett amúgy, német ipar nélkül éheznénk) nem ez a lényeg. A lényeg az most ebben a példában, hogy nem lenne az a pénz, amiért lefeküdnék vele, mert annyira nem vonzó. Annak ellenére, hogy mennyire befolyásos.

Férfiak esetében ez lehetetlen lenne. Bármilyen ocsmány, bármilyen visszataszító, bármilyen idős egy férfi, ha sikeres, vagyonos, akkor bármilyen nője lehet.

2019. nov. 9. 20:28
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

# 9

Te ezt tényleg komolyan kérdezted kicsi lelkem, mert most akkor megsiratlak? Melyik bolygón vagy barlangban éltél eddig?

Bekérdezi a legnagyobb golddiker qhurvákat konkrétan, mintha nem lenne egyértelmű, miért cumizik 60-70 éves phaszt egy fiatalkorabeli nő. :D :D::::DDD

Annyit segítek, hogy a fenti esetekben a közös metszéspont az "igaz szerelem" esetén valszeg az, hogy mind2 idős pasi full gazdag és befolyásos. Szerinted véletlen? :)

A média kirágta a maradék agyadat, vagy mi? Ne hidd már el a, hogy egy átlag 40-es kell egy normális és ÉRTELMES 20 éves lánynak, felsírtam ezen.

2019. nov. 9. 21:04
 15/22 anonim ***** válasza:
70%
13, arra nem gondolsz,ha Merkelt ez érdeklné akkor nem plasztikázhatná magát olyan bomba milfé,hogy te ingyen is megfakralnád?? Ma 3-4 millióból a kislábujjadtól a hajad tetejéig úgy átszabnak,hogy el sem tudod te azt képzelni. AMikor már izmot ültetnek be seggbe,hasba,mű mell,olyan orrot,állat,arcot csinálnak bárkinek ,akárkinek.... Szerinted ezek a Vajna Timi félék mitől olyan szépek? Mert a vén kecske akikkel háltak adott pénzt és abból mehetnek a dokihoz.. ennyi a nagy titok.
2019. nov. 9. 21:06
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen teljesen más volt a felfogásom, önző voltam, a külsőségeknek és a bulizásnak éltem, nem foglalkoztam igazán azzal, hogy milyen karrierem lesz, csak éltem az életem, amolyan "lesz ami lesz" alapon, igazi célok nélkül. Most, 38 évesen, több hosszú kapcsolat után sokmindent megtanultam, már nem vagyok önző, sokat tanultam magamról és a párkapcsolatokról, sokkal elfogadóbb vagyok, sőt, az önértékelésem, de még a humorom is változott, pozitív irányba, többet teszek magamért, mint akkor (pl. egészségesebb életmód, mozgás), a munkámban fejlesztem magam, fontos, hogy elismerjenek, hogy jussak valamire. Mondhatnám, hogy sok dolgot megváltoztatnék az elmúlt 18 évből, de igazából akkor nem lennék az, aki most vagyok, és aki most, vagyok, azt szeretem. Az akkori önmagam egy hisztis liba volt, akiről csak hittem, hogy szeretem.
2019. nov. 9. 22:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem miért siker az a férfiaknak, ha nők pénzért szóbaállnak vele. Nem rossz érzés, hogy undorodva nyúl hozzá a nő? Hogy legszívesebben lehányná?
2019. nov. 10. 00:14
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Igénytelenek és erre büszkék.

2019. nov. 10. 04:05
 19/22 anonim ***** válasza:
76%

A mai 20 évesekről és 40-esekről az a véleményem, hogy nagyon sok különbség van. Több, mint 20 évvel ezelőtt.

A mostani 20-asok vagy nagyon tudatosak és célratörők-tanulmányok, karrier építés, kapcsolat építés- vagy sokkal felszínesebbek, mint régen. Azt látom, hogy otthon eltartatják magukat, vagy valami lájtos munkát végeznek kevés pénzért, sok szabadidővel. Kifelé élnek, pár hónapos kapcsolatok, semmi kötöttség.De a fiúk is ilyenek: szigorú edzéstervek, kipattintva vonulnak a romos tragacsukkal, mint a pulykakakas. Aztán jó, ha van egy szakma, vagy érettségi, úgyis apuék fedezik a kiadások nagyját. A kisebb része meg a munkának, karriernek él. Van, aki így is marad, még 40 évesen is többet van a melóban, mit otthon.

Úgy gondolom, a 40-eseket eléggé megszívatta ez a rendszer. A rendszerváltásról lemaradtak, az új lehetőségeket-infotech, kapitalizmus-meg kellett tanulni. Ebbe a mai 30-asok már beleszülettek. Nem véletlen, hogy sok 40-es már 30 évesen szeretett volna családot, házikót, és csak a legügyesebbeknek, vagy szerencséseknek adatott meg mára mindkettő. Sok 40-es nő hozzászokott, hogy igáslóként tanulni, képezni kell magát munka mellett, ha boldogulni akar. És még ennek ellenére is ott a bizonytalanság úgy a karrierben, mint a magánéletben. Sok a munkamániás, és a depressziós, csalódott a 40-es nők körében.

2019. nov. 10. 12:56
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

17,

Van az a fajta állat sajnos, aki annyira büszke a pénzére, hogy az összes többi dolog fel se tűnik neki, de abszolút nem. Őt nem érdekli ha a nő hányingerrel küzdve van vele, sőt, ettől érzi magát nagynak hogy tud annyit fizetni amitől még így is vele van. Csak a pénz érdekli őket, semmi más. Ezek valahogy fordítva vannak bekötve.

Ettől függetlenül vannak akiket nemcsak a pénz érdekel, hanem az öregedéstől rettegnek, vagy impotensek és tesznek egy próbát hátha majd a 20 évessel megy.

De ők ezért szégyellik magukat és nem terjsztenek ilyeneket mindenhol mint ez a 44% akárki.

2019. nov. 12. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!