Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beszélgessek el egy olyan nővel tinderen aki nem írt vissza de jobbra húzott?
Sose értettem az ilyen nőket, minél húz akkor jobbra, csak ego növelés.
Van egy nő aki bejelölt, nekem nagyon bejön írtam rá de nem írt vissza.
Viszont a Ceglédi zónázó vonaton szoktam látni ritkán. Gondoltam hogy ha látom legközelebb kicsit számon kérem hogy ezt miért csinálja, mi a jobb ebbe, miért szórakozik... Nyilván így se úgy se akar de így legalább kicsit rossz lesz neki...
Aki engem szemelyesen akarna szamonkerni, hogy online miert csinalok valamit, azt vagnam pofon es rendort hivnek zaklatasert!
Noj fel, senki nem tartozik neked semmivel!
Ez a jobbra huzas kb annyit jelent, mintha valaki radmosolyog az utcan. A sajat erdekeben remelem, hogy utana nem koveteled, hogy beszeljen veled, ha mar radmosolygott!!
Amugy meg, legy ferfi es szolitsd meg eloben. De az mar nem megy, mi??
Velem is megesett már hogy jobbra húztam valakit, írt is, de átgondoltam és úgy éreztem hogy nem egymást keressük, és ezen egy beszélgetés sem fog változtatni semmit.
Ne erőlködj, nincs értelme. Ettől nwm vagy rosszabb, meg ő sem, csak fogadd el, hogy nem akar tőled semmit.
Aztán csodálkoztok, hogy normális nő nem használja ezeket. Minek? Hogy az utcán zaklasson valaki, mert jobbra húztad? Húha! És ha lájkoltam a képét fb-on, akkor kötelező hozzámenni, és szülni neki két gyereket?
Röhej.
jesszus ,omg, ettől mentesnek meg..egyre őrültebbek a férfiak...
Lehet a lány azt sem tudja,hogy írtál neki..én kb azt szoktam csinálni leszedem tindert,húzom az embereket aki szimpi vlaamennyire majd kilépek (nincs bekapcsolva értesítés semmi) majd élem életem,dolgozok,tnaulok,főzök,baártok stb...pár hét múlva belépek jobb esetben. De vna oylan,hogy hupsz nincs tárhelyem törlöm alkamazást. pár hónap múlva újra rakom megint belépek húzom embereket,kilépek ,törlöm...ennyi..
Srácok, itthon ülök és rettegek, hogy a kérdező berúgja az ajtót, mert nem a kérdésre válaszoltam ebben a kommentben D:
:D
"Aki engem szemelyesen akarna szamonkerni, hogy online miert csinalok valamit, azt vagnam pofon es rendort hivnek zaklatasert!"
Képzeld, ma már vannak olyan online dolgok, amikért számon lehet kérni élőben. Rendőrrel is.
"Amugy meg, legy ferfi es szolitsd meg eloben."
Ezt hívjuk szexizmusnak.
"Képzeld, ma már vannak olyan online dolgok, amikért számon lehet kérni élőben. Rendőrrel is"
Nem hiszem, hogy ott tartanank, hogy azt szamon lehetne kerni, hogy ha valakinek nem irok Tinderen, akit jobbra huztam.
"Amugy meg, legy ferfi es szolitsd meg eloben."
Ez hol szexizmus?? Senkinek nem kell egy gyava alak, aki csak nyaffog mert nem kapta meg amit akart tinderen.
Es meg mielott rakerdezel, hogy akkor nekem is ugyanezt kellene csinalni, Ne aggodj, en mar nagyon sok pasit randira hivtam, csak mind nemet mondott, mert nem vagyok eleg jo no nekik. En odamegyek pasikhoz beszelgetni, meg akkor is, ha tudom jol, hogy a legtobbje ramnez, akkor azt gondolja, hogy 2miert mindig a kover nok talalnak meg?" de nem erdekel, mert tudom, hogy tettem erte valamit, meg akkor is, ha nem jol sult el a dolog.
Amugy meg egy FERFI, ha mar ferfinak tartja magat, akkor dolgozik azert, hogy megkapja amit akar, es van annyi onbecsulese, hogy ha nemleges valaszt kap, akarmilyen formaban, akkor nem rinyal, hanem megy tovabb, olyan helyre ahol szivesen fogadjak, mert tudja nagyon jol, hogy az elutasitas az nem rola szol, hanem az csak a masik ember velemenye, ami nem fog egy FERFIT padlora kuldeni, mert a FERFI biztos magaban. De ezeket amig nem vagy igazi ferfi, nem fogod felfogni, hanem tamadasnak fogod erzekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!