Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudoznak az emberek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudoznak az emberek a társkeresőn?

Figyelt kérdés
Megy a nagy vakítás, hogy a belső értékek a fontosak, nincsenek nagy igényeik, stb... Mégis, ha egy átlagember (férfi vagy nő) tölt fel egy képet magáról, kb. zéró reakció. Aztán ha egy hüvelykujjal felkent szemöldökű szilikonmaca vagy egy fehérjeporon hízott gyurmagyurka posztol egy új fotót, ott tobzódik alatta a társkereső teljes népe, ezerrel megy a "sép vagyol sexy baba!" meg a "szivessen fekűdnék a melkasodra!"
2019. nov. 9. 11:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A kevésbé szép nőknek is van esélyük társkeresőn! De egy kevésbé jóképű férfinek már szinte alig, közelít a 0%-hoz.

Személy szerint én 180cm magas vagyok, kigyúrt ugyan nem vagyok, de jó kötésű vagyok (ez alatt nem elhízottat kell érteni). Régebben pár centis hajam volt, társkeresőn úgy sem volt esélyem, jó ideje már nullással vágom a hajam (ami 1mm-es hajat jelent), arcom borostásra van hagyva. És akár régen hosszabb hajjal, akár most ezzel a röviddel, vagy nem kapok reakciókat, vagy ha kapok is, 99%-ban, hogy nem vagyok az esetük :D Fotóim még csak nem is autó előtt feszítős vagy szobában punnyadós fotók, hanem olyanok amik a szabadidőmben készültek (pl hajókázva a Balatonon).

Úgy hogy a külső igen is számít. De egy férfinek ahhoz nagyon-nagyon full-full top-top pasinak kell lennie, hogy legyen bármi esélye.

2019. nov. 20. 20:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Mielőtt valaki megjegyezné, hogy a szintemnek megfelelő csajoknak írjak, a fullos nőtől a kevésbé szép elhízott nőig ezek a reakciók az esetek döntő többségében. :D
2019. nov. 20. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!