Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudnátok ajánlani egy ingyenes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok ajánlani egy ingyenes, de jó társkereső oldalt vagy appot?

Figyelt kérdés

Nem igazán járok olyan helyre ahol tudnék ismerkedni és amúgy sem vagyok jó idegenek megszólításában...

Tudtok valami jo társkereső oldalt vagy appot? 29F

2019. nov. 9. 02:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem vált be rajta?
2019. nov. 9. 18:40
 12/15 A kérdező kommentje:

#11 Hosszú kifejteni

Egyébként a szokásos negatív élmény.

Kutya nem néz meg engem, sok nő rég nem lépett be

1 órája regizett de már 10+ levele van...

ilyesmi.

2019. nov. 13. 17:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem az oldal hibája. Társkereső oldalak körében korrekt, nem lehúzós, valóban ingyenes, vannak fejlesztések időnként, a problémás felhasználókról szóló bejelentéseket komolyan veszik. Egy társkereső oldal sem tudja garantálni neked, hogy találsz rajtuk keresztül társat, azt ők nem tudják biztosítani, hogy érdekes leszel más embereknek, ez már a felhasználók dolga. Ha te a sült galambot várod, hogy a szádba repüljön, akkor tévedésben élsz a társkereső oldalak és a társkeresés kapcsán.
2019. nov. 13. 19:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem a sült galambot várom, de nincs kedvem azért ekkora versenybe szállni, hogy 1 óra alatt 10 csávó ráír a nőre... mert úgysem én leszek a 10-ből 1.

Meg gondolnám a nők is keresnek társat, csak nézelődnek... kivéve engem

2019. nov. 14. 18:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem valók neked ilyen oldalak. Ismerkedj másképp. Te olyat vársz a társkereső oldalakról, amire nem képesek.
2019. nov. 14. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!