Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső-féltékenység, tanácsok?
Sziasztok. :)
A múlt hét előtt, azaz 2 hete megismerkedtem egy sráccal egy társkeresőn, igazából nekem mindig is szempont volt az, hogy már a beszélgetés közben felkeltse az érdeklődésem. Sok embernek nem sikerült, neki igen. Találkozgattunk is sokszor, majdnem minden nap. Viszont a 4-5. tali után kicsit mintha megváltozott volna, a beszélgetésekben is máshogy “viselkedett úgymond.” Az a baj velem, hogy iszonyú ideges típus vagyok ilyen téren, és ha azt veszem észre hogy valaki egy tali után picit máshogy viselkedik, egyből elkezdem keresni az okot, hogy mit ronthattam el, egyszóval túlreagálom a dolgokat. Igazából itt lakik a városban ezzel nem lenne gond.
Mikor mi találkoztunk elsőleg, hazamenetel után egyből le is töröltem magam, mert úgy voltam vele, hogy nem szeretnék senkivel sem beszélgetni rajta kívül. A talink után ő sem lépett fel 1 hétig, viszont én regisztráltam egy kamu fiókkal, és ott látom hogy mikor van fenn. Azt vettem észre, 3-4 naponta 1x-1x fel-fel lépeget, és ez engem iszonyúan aggaszt. Igaz, nincs okom semmire sem mivel nem vagyunk együtt. De mivel elvileg engem szeretne, kicsit rosszul esik. Arra sem kérhetem meg hogy törölje magát, mivel kb semmi közöm nincs hozzá. Igen, féltékeny típus vagyok, de jogosan, vagy nem, ti mit tennétek? :/
Az a baj, hogy nehéz elnyerni a 100%-os bizalmamat, ezt ő is tudja.
#1 azért elég gáz hogy már két hete megismerkedtek, és még mindig fel lép, pedig ott van neki a lány alakulóban...
Nekem sem tetszene. Mindenesetre ha valami gáz van vele, úgy is előbb utóbb kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!