Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a pasi egyik napról a másikra nem ír?
Egy hónapja ismerkedek egy pasival, aki elég félénk. Mindketten 30 éves kor körül vagyunk. Mindig ő keresett, jókat beszélgettünk és nagyon működött a kémia közöttünk, bár ő kicsit suta, a karomhoz is úgy ér hozzá mintha összetörne egy érintéstől, de gyakran van erekciója, ha velem van. Azt is mondta, hogy nem tudja akar-e komoly kapcsolatot most, de nyitott rám, aztán meglátjuk mi alakul... Szexcset is volt már, én nagyon vágyom már rá, de úgy látom rajta, hogy valami visszatartja, talán fél, izgul...
Aztán egyik napról a másikra nem válaszolt az üzeneteimre. Nem akartam ebből ügyet csinálni, így békén hagytam. Aztán egyik nap ott vettem kaját ahol dolgozik és váltottunk is pár szót, de nem kérdeztem rá miért nem írt, mert eléggé benne volt a munkában, nem akartam nyaggatni.
Azóta se írt és idegesít, hogy mi van...
Mit csináljak ilyen helyzetben, hogy ne tűnjek nyomulósnak?
Jaj ez a legyél nő, ne teperj a férfi után olyan ó divatú. Nagyon nem tetszik az a felfogás.
Mindenesetre ebben a helyzetben tényleg hanyagold, menj tovább, mert leírás alapján már nem érdekled.
Miért ódivatú az, ha egy férfi napokig nem reagál, akkor nem könyörgök, nem keresem, hogy mi a baj, hanem tovább lépek?
En egyszer azert rairnek, hogy mi van, talalkozzunk stb
Es ha lepattint, akkor lepnek en is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!