Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdeményeznek mostanában annyira a fiúk?
Ez ilyen generációs szokás?
Csak mert ha látom, hogy tetszem valakinek, és nekem is bejön akkor szépen küldöm a jeleket ahogy szokás. És csak akkor lesz belőle valami.
Ha úgy vélem, hogy esetleg a félénkebb csoportot erősítheti az illető, akkor keresek valami témát és ráírok.
De nem értem. Ha tetszem nekik akkor miért nem lépnek?
Hát en azt mondanám próbalkozzatok a megszólitással. Ha meg nem jol reagalja le akkor nem is ő az akit kerestek.
Mondjuk középsuliban én nagyon félénk voltam. Ott ha oda is jöttek hozzám, eleg bunkón reagáltam. Nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Utanna meg átkoztam magam hogy hogy lehetek már ilyen. És reméltem hogy még lesz lehetőségünk beszélni és akkor megmutathatom neki hogy nem vagyok paraszt. Azota már nem aggodom ugy túl a dolgokat.
Két kategóriát vettem észre azok között akik nem kezdeményeznek.
1) A magas, jóképű vagy csupán extrovertált férfiak akiknek egyáltalán nem kell küzdeni a nők kegyeiért. Gondolom te is az ilyeneknél próbálsz kezdeményezni. Általában körülzsongják őket a nők anélkül, hogy a kisujjukat mozdítanák.
2) Az előbbi ellentéte, akiket kevesebbnek tartanak a nők is. Ők vagy nem mernek kezdeményezni vagy csupán elegük lett a visszautasításokból. Az ilyenek zöme azt sem tudja, milyen amikor egy lány jeleket küld vagy csak simán visszamosolyog kedvesen. Meg szeretném jegyezni, hogy ezért nem feltétlenül a lányok a felelősek...a vonzódást nem lehet irányítani. De ez fordítva is így van. A szép új kolléganőnek mindenki akar segíteni beilleszkedni, míg egy nem annyira vonzót sokan figyelembe sem vesznek.
Akkor + egyet írható a rovásomra mivel pont igyekszem olyanná torzítani amit a világ akar, és hát legyen:D
Jobb g..inek lenni mint rendesnek/aranyosnak hiszen ezt mástól úgyse kapod vissza.(utóbbi) Akkor hova tovább:)
Emlékszem... anno volt barátnőm és jöttem haza vonaton, és mellém ült egy számomra gyönyörű és kedves lány. Nem vett jegyet és jött a kalauz én pedig megvettem neki és beszélgettünk utána egy kicsit... Én balf..z el se kértem tőle se a nevét se a számát, és ez lehet a "jófiúságnak" volt köszönhető, de ezt nagyon bánom mert ilyen lány millióból ha egy van. Szóval itt magamról is festettem egy képet:) Ja igen! és tudod mi a pláne? Kb 2 hónapra rá szétmentünk a csajjal:D
Uff. Ez tényleg szívás. De lesznek még iyenek
Amugy nalunk peldául anya is jobban szerette az otthon ülős mackós pasikat.
Hozzá is ment a baratnője öccsehez, aki általában otthon ült, es szerette a hasát.
Nah. Ő lett az apukám.🤗
Azóta is együtt vannak.
Szóval az se búsúljon aki otthonülős. Valaki egyszer majd rányitja az ajtót.
Játszhatom picit az ördög ügyvédjét? Megengeded?
Szerintem amúgy igaza van a nőknek, vagyis a többségnek. K..va unalmas otthon ülni és egy ilyen pasival összejönni, mert igazából egy normálisan eltöltött időt nem lehet megcsinálni így a szexet leszámítva.
Néha ilyen "otthonülősebb" fiú haverjaimnál is kb mintha a fogam húznák. Letolunk mondjuk 2 óra ps-t aztán kész. Általában (nem megsértve senkit) érdektelenek ezek az emberek. Társalgás elég nehézkesen megy vagy a hülyülés és szerintem frusztráló vagy unalmas egy idő után. Bár persze aki szereti az adott személyt annak oké, de ez szerintem ideig óráig vagy egy adott mértékig igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!