Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresőn tényleg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőn tényleg ilyen nyomasztó többségben vannak a selejtes alakok? Lehet egyáltalán normális társat találni? Van, akinek sikerült?

Figyelt kérdés

Poénból regisztráltam egy facebookos társkereső portálra. Azóta tisztára rákattantam, de sajnos nem azért, mintha izgalmas emberekkel ismerkedhetnék, hanem mert mint valami középkori torzparádéban, felvonul ott mindkét nem legalja.

Hulladék helyesírás, "Jelőj be" "pusy sexi vagyol" "4gyereke anyúka komoj kapcsolatot keres" típusú bejegyzések, plusz a permanens sírás és picsogás mindkét fél részéről. A férfiak azon nyavalyognak, hogy "mínden nő csak a pénzre megy!", és senki sem akarja három levélváltás után lecuppantani őket, a nők meg elvárnák, hogy x számú gyerekkel, narancsbőrrel és striákkal felszerelt testük láttán azonnal házassági ígérettel állítson be hozzájuk az álomlovag.

2019. nov. 7. 09:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
22%

A netes oldalak se jobbak. 35+-os hajadonok tipikus szingli jellemzőkkel: utazás, heti 3-4 alkalom sport, kedvenc hobby a táncikálás. Komoly kapcsolatot keres persze, gyereket majd szeretne. A pasi legyen legalább elvált,max. 40, de gyereke ne legyen.

Én nem értem ezeket a nőket. Tök átlagos arcukat kitatarozzák, szétszűrőzőtt belállított fotókat tesznek fel, és azt gondolják, hogy értelmes egyedülálló fószer náluk keresi az örök szerelmet? Nem gondolják, hogy nem véletlenül maradtak parlagon 35 éves korukra?

2019. nov. 8. 09:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsó annyira töketlen vagy. Ha te csak arra izgulsz, hogy elmondhasd a haveroknak hogy 2001 van a kövér, szemüveges, lomha, beteg és terméketlen csajodnak a személyijébe írva, mint születési dátum, akkor tényleg soha nem fogsz boldog lenni. Ugyan hol érnének kevesebbek a 35 éves éppen aktuálisan szingli nők, mint 35 éves szingli férfitársaik. Sehol. Pláne a 40 és 50 éves átlagos felhozatal férfiakhoz képest. De sok sikert a 20-asoddal a meddőségi kezelésekhez és lombikhoz, mert az eltunyult és leharcolt megfáradt 20-asok maradéka jutott neked. Nehogy észrevedd hogy ott van egy rakás jó nő a 30 40-esek között :D Aki már megküzdött legalább az alap egzisztenciájáért és egyáltalán a fennmaradásáért és már nem a létfenntartás kövéren és pattanásosan a fő naprendi pontja, mint a 20-asodnak.
2020. jan. 1. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!