Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha kiégtem? F35

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha kiégtem? F35

Figyelt kérdés

Van munkám, hobbim, barátaim, sok pénzem is.

Barátnőim is voltak már, szex kapcsolatom is, éjszakás kalandok.

Most is van egy nő, akivel összejárunk szexelni, de valahogy egyre kevésbé látom az értelmét.

Valami olyan kapcsolatot szeretnék, ami dinamikusan müködik. Eddig az összes komoly kapcsolatom csak leépitett lelkileg (volt aki anyagilag is próbált.. -.-)

Nincs kedvem semmihez, már a szexhez sincs sok kedvem.

Nem tudom mi hiányzik, és amikor ebbe próbálok belegondolni, mindig a heroin jut az eszembe. :(

De az már 14 éve volt.

Üresnek érzem magam, értelmetlennek érzem az egész világot. A puszta létemet is.

Nem tudom mit csináljak, kivel ismerkedjek, hogy megszűnjön ez a hülye érzés. Nem jó semmi, sem a bulik, sem a komoly helyek, nem érzem sehol sem úgy, hogy tényleg ott kéne lennem.

Nem érzem jól magam a szexpartneremmel, ha részegen felhozok valakit alig várom másnap, hogy eltűnjön végre.

Nem hiszem, hogy bízni tudnék bármiben is és komoly kapcsolatot kialakítani. Nem találkoztam még olyan nővel, aki megfogott.

Hiányzik egy érzés az életemből. 14 éve ezt érzem, csak eddig volt miért küzdeni, mert azt hittem ha edzettebb leszek jobb lesz, nem lett. Ha pénzem lesz jobb lesz, sok pénzt összeszedtem, nem lett. Azt hittem ha nőkkel leszek legalább arról, az sem segít. Próbáltam komoly kapcsolatot az csak rontott a dolgokon.

Talán egy lelki társ segíthetne ez lenne az utolsó reményem, ezen kívül lassan tényleg nem értem mi értelme az életnek. :(

2019. nov. 5. 20:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szoval duskalsz a csajokban es a szexkapcsolatokban. Mindjart elmorzsolok erted egy konnycseppet :D

35F incel

2019. nov. 6. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!