Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves lány vagyok.1 párkapcsolatom volt eddig. Mennyire esélyes, hogy még norális pasit taĺálok?
Figyelt kérdés
Akikkel eddig randiztam (nem akarok megbántani senkit), de nem igazán feleltek meg az elvárásaimnak. Egyetemet végzett nőként, hasonló végzettségű és gondolkodású (pl. szeret utazni, kirándulni stb.) Tehát a szabadidejét szívesen tölti velem és nem munkamániás. Az előző párom nagyon elhanyagolt a munka miatt, sokszor hétvégéket is alig töltottünk együtt, mert dolgoznia kellett. De én már ebben sem vagyok biztos, mert előfordult, hogy füllentett nekem és le is bukott. Mindegy, mert már a múlté... Szóval van még esélyem normális párt találni?2019. nov. 5. 18:14
11/42 anonim válasza:
Ebbol a "szeret utazni" szavakbol hianyzik az egyeniseg, ma mar minden insta "model" (en nem ezt a jelzot hasznalnam szivem szerint) tengerparton pucsitos kepeket osztogat meg magarol.
Diplomas fiatal férfi vagyok, de nem kezdenek olyannal, aki 28 evesen nem tartja magat nonek. Ez + a "pasi" szo eleg nagy komolytalansagot sugall, ha emellett elvarod, hogy diplomas, "ertelmisegi" parod legyen, akkor ahhoz neked is ugy kene viselkedned.
12/42 anonim válasza:
28 évesen egy párkapcsolat? Ő is átvert? Nagyon okos nő lehetsz...
13/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. nov. 5. 19:09
14/42 anonim válasza:
28 éves diplomás vagyok és és....nem tudok írni sem..🤭
15/42 A kérdező kommentje:
Nem írok senkiről véleményt, de mindenki magát minősíti azzal, hogy egy normális lánynak egy normális kérdésre ne tudjon, csak ócsároló válaszokat adni...
2019. nov. 5. 19:12
16/42 A kérdező kommentje:
Kimaradt egy betű, utána javítottam. Veled nem fordult még elő ilyen?
2019. nov. 5. 19:13
17/42 anonim válasza:
#11-es vagyok, én speciel nem ócsárolni akarlak, csak véleményt nyilvánítottam, semmi több. Remélem nem rám gondoltál.
Ne foglalkozz azokkal, akik a helyesírásba kötnek bele, aztán a diplomádra hivatkoznak, valami ugyan úgy frusztrálja őket is, azt hiszik ettől majd jobban érzik magukat.
18/42 A kérdező kommentje:
Mindenbe bele kell kötni? Mobilról írok. Kimaradt egy betű és neked ebből már az jön le, hogy nincs is diplomám. Na az ilyeneknek kívánok sok szerencsét a társkereséshez! Nehéz lesz...
2019. nov. 5. 19:22
19/42 anonim válasza:
Figyi, szerintem próbáljuk meg pozitívan nézni és a legjobbat kihozni az egészből. Én elnézem neked, hogy néha nem megy a helyesírás, te meg nem foglalkozol azzal, hogy nekem nincs diplomám. Így akár egy randevút meg is beszélhetünk? :)
20/42 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!