Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért közvetelenebb egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért közvetelenebb egy másik idegennel, mint velem?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársnőm, aki nagyon tetszik nekem, én a raktárban dolgozom, ő hozzánk tartozó logisztikai irodán, de szerencsére gyakran kell oda bejárnőm és ennek nagyon örülök miatta. Már fél éve kedveskedek neki, szépen szólok hozzá, mostanában elkezdtem úgy udarolgatni, hogy hozzá-hozzá érek és olyankor mindig elhúzta magát, sőt... rám is szólt, hogy ne érjek hozzá. Hát mondom ok, ő tudja. Most jött egy új dolgozó oda az irodába, akivel kiderült, hogy szegről végről rokonok, de nem is ismerték egymást, neki meg látom hogy engedi hogy ölelgesse, minden reggel pusziszkodnak meg együtt kávéznak. Na most oké hogy rokon, de ha nem ismerek egymást és én régebb óta itt vagyok, akkor nem ugyanolyan idegen, mint én, hanem sokkal idegenebb! Ja és ő is férfi, úgyhogy.. Miért csinálja ezt? Kéreti magát? Meg amúgy mosolyog meg minden úgyhogy nincs harag köztünk
2019. nov. 4. 23:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%
Mit értetlenkedsz? Téged nyilván nem fog kedvelni, miután undorító alja tahó módjára viselkedtél, őt viszont kedveli, ennyi az egész. Gondolom az a srác nem egy akkora tapló, hogy taperolni próbálja meg kéretlenül udvarolgasson neki, mert nem érti azt, hogy mit jelent a "nem" szó..
2019. nov. 5. 12:35
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű: téged undorítónak tart, a másikhoz meg vonzódik.
2019. nov. 5. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!