Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő, amíg vártatok egy másik emberre azért, hogy egyszer együtt legyetek?
Figyelt kérdés
Tehát a másik kapcsolatban volt, de te annyira szeretted, hogy kivártad, míg eljön a te időd? És utána még képes voltál udvarolni (ha férfi vagy), hogy meghódítsd?2019. szept. 23. 21:46
1/25 anonim válasza:
Szerintem egy ismerkedési folyamat van olyan hosszú, hogy a végére mindketten akarják. De szerintem egy normális ismerkedés hónapokig tart. Nem tudom ismerősnek tekinteni azt akivel 1-2 alkalommal találkoztam.
2/25 anonim válasza:
6 év, de nem másik kapcsolat miatt. 😊
3/25 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés!!!!!
2 ilyen nő volt az életemben és mindkettőbe tizenévesen habarodtam bele. Az egyik csajszira 3évet vártam és sajnos elég nagyot csalódtam, a másikra kb 15 évet. Nos azt az éjszakát soha nem fogom elfelejteni, mai napig álmodok róla, szuper volt.
4/25 árokpart válasza:
Jómagam egész életemben várni fogom akit nagyon szeretek. Annyira szeretem, hogy elfogadom, hogy most mással él. Örökké szeretni fogom és remélhetőleg nem úgy fogok meghalni, hogy legalább egyszer nem ölelhettem magamhoz.
5/25 A kérdező kommentje:
Jó ezeket olvasni, köszönöm :)
2019. szept. 23. 21:59
6/25 anonim válasza:
Kb 2 perc 🤔
Aztán rájöttem, hogy úgyis leszek majd még szerelmes. Várakozzon csak a halál! Onnantól offoltam a lányt. Hiába szerettem, ha ő nem akart engem...
7/25 anonim válasza:
6 hónap. És bár lány vagyok, de én udvaroltam neki, és összejött 😅
8/25 Lazy Lover válasza:
Fèl èv utàna 2 èvig együtt voltunk
9/25 A legrosszindulatúbb válasza:
Fél év, nem tovább. Ha valaki ennyi idő alatt nem képes dönteni, akkor viszlát.
10/25 A kérdező kommentje:
10: semmiféle döntésről nem kérdeztem, hanem a várakozásról. Egy normális ember nem rondít bele egy párkapcsolatba ugye.
2019. szept. 23. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!