Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő, amíg vártatok egy másik emberre azért, hogy egyszer együtt legyetek?
Figyelt kérdés
Tehát a másik kapcsolatban volt, de te annyira szeretted, hogy kivártad, míg eljön a te időd? És utána még képes voltál udvarolni (ha férfi vagy), hogy meghódítsd?2019. szept. 23. 21:46
21/25 anonim válasza:
Pár év, de akkor még hülye voltam. Nem várunk senkire.
22/25 anonim válasza:
Ekkora baromságot komolyan, meg int ideges leszek ezektől a kérdésektől. Mi ez kormányhivatal, hogy sorszámot tépünk aztán majd ha sorra kerülünk meghúzzuk a mariskát? El se merem gondolni hányan állnak sorba a feleségemért. Biztos a postás józsi is már elképzelte ahogy megdöngeti.
Nekem rögtön a távolság ugrott be vagy hogy valaki szűz és azért vár nem ilyen aljas dolog.
Meg minek várnál bárkire??? Én amikor szingli voltam rá se néztem olyanra akinek volt valakije bármilyen jól is nézett ki, kell a tökömnek az idegesség meg az aljasság. Az ilyen emberek megbűnhődnek.
23/25 anonim válasza:
Jelenleg kicsit több mint 2 éve várok.
#22 Azt ugye tudod, hogy nem csak a "megdöngetésről" lehet szó ilyen esetben?
24/25 anonim válasza:
7 év. De semmi nem lett belőle, neki voltak és lettek kapcsolatai, nekem senkim.
25/25 anonim válasza:
22: Azért ez nem ilyen egyszerű. Más, ha valaki kapcsolatban van és jól megvannak. De ismertem olyat, ahol látszott, hogy "nem komoly" a kapcsolat, sőt, olyat is, ahol már a megismerkedésünk pillanatában szakítófélben voltak de még kapcsolatban. Ha a nő kijelenti, hogy nem szereti a párját csak még nem tudja hogyan szakítson.... az szerintem nem ugyanaz, minthogy "sorban állnak a feleségedért". Gondolkozz kicsit néha, mielőtt felháborodsz a semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!