Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van, hogy sok átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy sok átlagos alkatú és arcú lány csakis a legjobbképűbb pasikkal hajlandóak csak ismerkedni?

Figyelt kérdés
Itt nem általánosítani próbálok, mert biztos vannak kivételek, de én, mint átlagos külsejű pasi úgy vettem észre, hogy esélyem sincs az ilyen adottságokkal rendelkező lányoknál se, mert ők csak a leghelyesebb pasikkal akarnak együtt lenni, és az se zavarja őket, ha csak egy menetre kellenek nekik.

2019. nov. 4. 19:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%
8: 1-2%-unk néz ki igazán jól...Mikor nap végén egy nő lemossa a sminket leveszi a push up melltartót meg úgy mindent meg lehetne nézni a legtöbb nőt úgy szőröstűl bőröstűl.Ugyanaz lenne az arány mint a férfiaknál 1-2%.
2019. nov. 4. 19:51
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
10:Nekem 9 milliós ház a totál felujítással együtt 120.000-es kocsi :)Szar meló de gyönyörű 30-as feleség gyönyörű gyermek.
2019. nov. 4. 20:00
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem töltök egy italt.
2019. nov. 4. 20:03
 14/17 Diazepam ***** válasza:
32%
A férfiaknak sem kötelező leállniuk átlagos nővel. Mi nem tehetünk arról, hogy nektek mindegy csak lyuk legyen. Ti már felizgultok egy löttyedt csöcssegg kombóra is.
2019. nov. 4. 20:14
 15/17 anonim ***** válasza:
A Férfiak 95%a az átlag nőket szereti .Azokat akik nem kirívóak nem plázacicák vagy olcsó ribizlik.A legtöbb férfi társat keres akivel lehet tervezni.Aki jó feleség és jó anya lesz.Sokkal elfogadóbbak vagyunk a külsőt illetően szemben a nőkkel akik a a Férfiak másik 5%-át keresik elsősorban főleg 25 év alatt .Majd jön a szokásos téma.Dobják a ribizlit=A Férfiak szemetek...Hál isten nem érint ez a téma sem.
2019. nov. 4. 20:28
 16/17 A kérdező kommentje:

Itt egy olyan eset volt, hogy egy arcra tök átlagos csaj azt írta, hogy ő csakis olyan pasikkal fekszik le, akik a legjobban néznek ki, és az se zavarja, ha csak egyszer húzza meg őt. Itt ezzel arra akarok utalni, hogy milyen gáz, hogy ennyire képesek megalázkodni bizonyos lányok csak azért, hogy egy nagyon helyes pasi legalább egyszer megfarkalhassa őket. Pl én nem tudnék egy csajjal csak egyszer együtt lenni, kivéve, ha nagyon nem passzolnánk a szex terén.

Vannak olyan párok is, meg azzal nincs is bajom egyáltalán, ez tök jó dolog, csak pl nekem egy álomnak tűnik jelenleg, hogy egy átlagos arcú és normál alkatú csajjal összejöjjek.

Én személy szerint nem tudok olyan külső jellemzőkkel rendelkező csajokra felizgulni, amiket írtál.

2019. nov. 4. 20:56
 17/17 anonim ***** válasza:
56%
Állandóan a nyomi sracok sírásait kell itt olvasni.
2019. nov. 5. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!