Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez ilyen nők tényleg azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ilyen nők tényleg azt keresik amit kiírnak?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat Tinderezek és használok más társkeresőket is. Az a nő aki bedőlve vagy felülről fotózza magát egy nagyon nagyon mély

dekoltázsú felsőben az miért keres "komoly kapcsolatot" "csak tartósat"?

2019. nov. 4. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Igen. Mi az, hogy az miért keres komoly kapcsolatot?
2019. nov. 4. 18:27
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

Neten a nők még KÉP NÉLKÜL is rengeteg figyelmet kapnak.

Ezt ki fogom próbálni. Keresek egy kövér nőről képet, minél kövérebb, annál jobb alapon, és regisztrálok egy társkeresőre. Annyiszor olvastam már ezt a mondatot, és szerintem ez nem pont így van. De mondjuk még soha nem társkeresőztem, nem tudhatom.

2019. nov. 4. 18:27
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

Nyugodjál meg, minden nő a herceget várja fehér lovon. Még az is, akin bármikor átmehet egy egész focicsapat.

De az ilyen nők elég butuskák, az tény.

2020. ápr. 5. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Jól írták korábban, hogy az ilyen "fentről fotózom az arcom és dekoltázsom" típusú csajok a Tinder zsírmalacai. Általában teljes alakos képük nincs is fent.

Azért akarnak komolyat, mert már unják, hogy sok hapsinak csak egy patronra jók...

32F

2020. ápr. 28. 20:33
 15/15 anonim ***** válasza:
46%
Erre csak azt tudom mondani, amit en latok, felig letolt alsonadragjukba kapaszkodo manusok felig elelvezo arccal keresnek komoly kapcsolatot. Szerintem ezek utan barmi es semmi sem furcsa.
2020. ápr. 28. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!