Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőnek/lánynak mennyire számít egy férfi külseje?
Számomra az alábbiak fontosak egy férfi külsején
Legyen ápolt tiszta köröm és fog a minimum
Külsőre számomra 2 típus tetszik: barna haj kék szemmel vagy barna szemszinnel
A másik amit imádok az a borosta és szőr legyen rajta szőr végre nagyon ritkán látok igazán borostas vagy szakállas férfit, hiányolom ezeket.
Utolsólag pedig ne legyen annyira vékony mint én. Nem akarnám magamat ölelni. Nekem aztán mindegy hogy izom vagy nem izom, nem kell kockahasú csak jó érzés legyen hozzábújni. :) 170 cm nekem tökéletes én sem vagyok magas
Öltözködésben mindegy, nem kell divatosan. Egy ing egy farmer tökéletes választás.
Mostanában az idősebb férfiakat preferálom jobban. A velem egykorúakkal valahogy nem jön össze a dolog.
Nekem a fentiek azok amikre biztos felfigyelek egy férfira.
Barna hajam van, barna szemszínem, 175 cm körüli magas vagyok és 77-78 kg körüli a testtömegem.
Tisztálkodásra, öltözködésre igyekszem odafigyelni, maximálisan, 100%-os figyelemmel, de túlzásokba sem akorok esni, nem szeretnék egy túlzásokba eső, tükör előtt pózoló piperkőc sem lenni. Valami egészséges középutat próbálnék járni ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!